Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

12 TAKIM YARIŞIYOR
12 takımın yer aldığı ligde her hafta perşembe günleri ilçe spor salonu ve Alanyurt Yunusemre spor salonunda oynanacak olan müsabakalar 2 tam set üzerinden oynanacak. Tek devreli lig müsabakaları sonunda küme düşme ve önümüzdeki sezon lige katılmak isteyen yeni takımlar için mini turnuva ile lige katılma şeklinde devam edecek.
Konu hakkında açıklama yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel: "İnegöl'de sporla yaşama kültürü özellikle voleybol branşında yavaş yavaş yerleşmektedir. İlçe kaymakamımız sayın Şükrü Görücü'nün himayelerinde başlattığımız kurumlararası voleybol ligine bu yıl 12 takım katılmıştır. Zorlu mücadelelerin olacağı lig sonunda şampiyonluktan daha ziyade birlik beraberlik ve kurumlar arası kaynaşma ve sporla yaşama kültürü oluşturmayı düşünüyoruz. Karşılıklı fiziki müdahalenin olmaması nedeniyle de voleybol, karşılıklı sakatlanma ve muhtemel kırgınlıkların da önüne geçecektir.Ben ligimizin hayırlı olmasını kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum" dedi.