İnegöl halk eğitimi merkezi giyim ve el sanatları kursu kursiyerleri kursta öğrendikleri bilgi ve becerilerini hayırda birleştirdiler. Kursiyerler kursta öğrendiklerini hayata uygulayarak yardım bölgelerindeki insanlar için battaniye, çocuk battaniyesi, çocuk giysisi Bebek battaniyesi ve yastığı, kadın ve erkek giysileri, kışlık bere atkı, yastık minder,Çocuk yeleği, vb. ürettiler. Kışın bu zorlu zamanlarında soğukta ve çok ağır koşullarda bulunan insanlara azda olsa dokunabilmenin onların azda olsa yaralarına melhem olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kursiyerler tamamen kendi imkanları ile temin ettikleri malzemeler ile 12 bayan manto, 185 çocuk eşofman ve takımı, 203 bayan kıyafet, 83 erkek kıyafet, 279 battaniye , 29 ayakkabı, 271 çocuk kıyafeti, 254 kışlık bere atkı, 550 çorap-iç çamaşırı, 50 eşarp-şal , 15 oyuncak, 90 çocuk battaniye, 82 hijyen malzeme, 12 yastık üreterek Elazığ' a göndrilmek üzere İnegöl müftlüğüne ve idlibe gönderilmek üzerede İHH yetkililerine teslim edildi.

Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli