İnegöl Belediyesi geçtiğimiz günlerde Cerrah Mahallesinde beton yol kaplama çalışması kapsamında bölgenin çevre yolu niteliğinde bulunan 700 metre uzunluğundaki Doğan Yurdu Caddesini beton yol ile kaplamıştı.

Beton asfaltın döküldüğü cadde ile alakalı Saadet Partisi şok edici bir iddiayı gündeme taştı.

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Söz konusu yolda açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Cerrah Mahalle Teşkilatı Başkanı Orhan Bektaş, yerleşim alanı dışında olması sebebiyle mahalle sakinlerinin yolu hiç kullanmadığını belirterek, "Mahallemiz ana arterleri harici bir çok sokak ve cadde çukur, toz , toprak ve çamur içerisinde. Bu çukur ve bozuk olan yolların düzeltilmesiyle alakalı gerek mahalle muhtarlığımız gerekse vatandaşlarımız tarafından belediyemize yapılan onlarca başvuru ve istek maalesef neticesiz kaldı ve kalıyor."

"Yapılan onca başvuruya rağmen hiç kimsenin kullanmadığı bu yola 700 metre beton yol uygulaması yapılmasını şaşkınlık içerisinde öğrendik. Buraya atılan 700 metre beton yol ile onlarca belkide yüzlerce mahalle sakininin kullandığı bir çok bozuk sokağa beton yol uygulaması yapılabilirdi. Ama maalesef yine vatandaşın önceliği gözetilmeden iş yapıldı. Önceliklerimizin üzerine beton atıldı. Bu beton yolun güzel tarafı ayağımız çamura değmiyor. Kötü tarafı ise bu yolun sonu evimize çıkmıyor." diye konuştu.