HEDEFİMİZ EN TEMİZ ŞEHİR OLMAK

Temizlik çalışmalarıyla ilgili bilinçlendirme çalışmalarının süreceğini de aktaran Taban; "Hedefimiz en temiz şehir olmak. Ne kadar az kirletirsek temizlemek için o kadar az uğraş veririz. Niyetimiz öncelikle kirletmenin önnüe geçmek. Onun için çabalıyoruz. Farklı projeler üretiyoruz. Sokakta billboardda, basında, sosyal medyada farklı çalışmalarımız var. Şimdi bir kamu spotu hazırlıyoruz onu da yakın zamanda tanıtacağız. Hep birlikte İnegöl'ü en temiz şehir yapmak için çaba sarf etmeye devam edeceğiz " ifadelerini kullandı.

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi

YER ALTI ÇÖP KONTEYNIRLARI KALKIYOR

Yer altı çöp konteynırlarını kaldırmaya başladıklarını söyleyen Taban; "Bu konteynırların bir ömrü var. 50 kadar yer altı konteynırımız var. Çöp asitlerinin birikmesi, koku ve mikrop ürettiği için bunları kaldırıyoruz. Bunların yerine daha uzun ömürlü konteynırları koyuyoruz. Bunların ömürleri bittiği için kaldırıyoruz, keyfi kaldırmıyoruz. Yeni çöp konteynırları daha uzun ömürlü olacağı için onları tercih ediyoruz" dedi.