Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman? Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman?

İnegöl Belediyesi, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü olan 6 Eylül 2021 Pazartesi günü için hazırlıklara başladı. Kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu yıl kortej ve Oğuzhan Koç konseri gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği Kurtuluş Günü etkinliği kapsamında 21.00'da Nikah Dairesi önünde yapılacak Oğuzhan Koç konserine vatandaşlar biletsiz giriş sağlayabilecek. Pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilecek konserde, giriş noktalarında vatandaşlara yayınlanan genelge gereği aşı sorgulaması yapılacak. Konser alanına girmek isteyen vatandaşlar e-nabız uygulaması ve Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden aşı durumunu gösterecek. Aşı olmayan kişilerin 48 saat önce PCR testi yaptırması zorunlu olacak. İlk doz aşının konser alanına girmek için yeterli olacağı etkinlikte, aşı standı da kurulacak. Dileyen vatandaşlar burada aşı yaptırabilecek.