Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

'İnandığın yolda yürü' sloganıyla 7. Olağan Kongre sürecini başlatan AK Parti, Bursa'da kongre startını verdi. Bursa'da 29 Şubat Cumartesi günü Orhaneli ve Büyükorhan'la başlayacak ilçe kongreleri 12 Nisan Pazar günü Osmangazi ilçesiyle son bulacak. Açıklanan kongre takvimine göre; İnegöl İlçe Teşkilatının kongresi 28 Mart'ta yapılacak.

Kongre tarihinin belli olmasının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetecilerin karşısına geçen İlçe Başkanı Mustafa Ersan, kongre sürecine ve adaylığıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Bursa'da kongrelerin Ramazan ayına kadar biteceğini ifade eden Başkan Ersan, "Bizim kongre tarihimiz 28 Mart Cumartesi olarak belirlendi. Allah nasip ederse en güzel şekilde kongremizi yapacağız. Adem başkanım kongrede bize görevi nasıl devrettiyse biz de yeni gelenlere görevi devredeceğiz yada devam edeceğiz. Şuanda adaylıkla alakalı kesin bir şey yok. Biz davaya asker olarak geldik. Ne derlerse onu yapacağız. Devam et derlerse devam ederiz, kenara çekil derse çekileceğiz. Ne görev verilirse onu yapacağız. İlerleyen günlerde belli olacak. Benim gönlümde biraz kaçmak biraz kalmak yatıyor. Biz dava adamıyız, ne derlerse o. Ayrılsak bile yeni gelen arkadaşla el ele koşturacağız. Dava için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Aday arkadaşlar var. Daha da çıkacaktır." dedi.