BAŞKAN VAROL YILMAZ OLDU

Yeni başkan Varol Yılmaz yaptığı açıklamada;

"Kurulduğu 1868 yılından bu yana 151 yıldır toplumsal dayanışmayı sağlayan, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunan, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik alanlarında çalışmalar yapmaktadır. Bu amaçla, Kızılay Şubemizi elimizdeki imkanlar ölçüsünde dimdik ayakta tutup faaliyetlerini hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin büyük bir özveri ile yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yapacağız."

"Bugüne Kadar Kızılay İnegöl Şubesinde hizmet etmiş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Zor zamanlarda bu bayrağı dalgalandırdıkları için Allah hepsinden razı olsun. İnşallah bizlerde bu bayrağı alarak onların bıraktığı yerden daha ilerilere götürmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Kızılay İnegöl Şubesinin daha aktif ve faydalı işlere imza atması için tüm İnegöl halkının desteklerini bekliyoruz. Kişiler ve kurumlar ancak önlerine koydukları hedefler kadar büyürler. Bu fikir bize vizyonumuzu geniş tutmamız gerektiğini öğrettiği gibi bu vizyona kilitlenip çalışmalarımızı uzun vadeli perspektiflerle temellendirmemiz gerektiğini de göstermektedir."

CHP'nin acı günü CHP'nin acı günü

"Türk Kızılay'ı önüne dünyanın en iyi insani yardım örgütü olma hedefini koymuştur. Bizde bu hedef doğrultusunda çalışarak Allahın izniyle Kızılay İnegöl Şubesini İnegöl'ün en aktif sivil toplumu ve yardım kuruluşu haline getireceğiz Bize bu görevi veren başta üyelerimiz olmak üzere tüm İnegöl halkına şükranlarımızı sunar, iyilik yarışında tüm İnegöl Halkının desteklerini bekliyoruz. Rabbim utandırmasın inşallah." diye konuştu.

Varol Yılmaz başkanlığında ki yeni yönetimde; Başkan Yardımcısı Burak Kılınç, Suna Dardağan Demir sekreter, Mithat Arslan muhasip, Ömer Gürkan veznedar.