ELİT GRUP OKULLARI YAZARLARI AĞIRLIYOR

Şair-yazar Mehmet Atilla öğrenciler tarafından sevgiyle, heyecanla karşılandı. Okudukları kitapların yazarını gören öğrenciler; kitaplar, olaylar, hayat üzerine sohbet ettiler. Öğrenciler, yazar gelmeden önce okudukları kitaplarla ilgili kitap kapağı tasarımını şiirlerini ve resimlerini yazarla paylaştılar. Bu ürünler üzerinden ilerleyen sohbet hem eğlenceli hem de samimi bir ortam oluşturdu.

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Kitaplarında 'dostluğu, paylaşmayı, çocuk işçilerin dramını, dil-din-ırk ayrımı yapmaksızın her insanın değerli olduğunu, teknoloji ve bilimin insana hizmet ettiği sürece değerli olduğunu anlatan yazar, öğrencilerin ilgi ve becerilerinden de çok etkilendiğini söyledi.

Elit Grup Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bostancı, "Okulumuzu 'Okuma-yazma günü' etkinliğiyle açan bir okuluz. Amacımız daha çok kitap okuyan, sorgulayan, üreten çocuklar yetiştirmek. Yazar Mehmet Atilla Bey ile söyleşi sırasında çocuklarımızın merakı, ilgisi ve kitapları okuyarak sordukları sorular gurur vericiydi. Daha birçok yazar ve kitapla buluşturacağız çocuklarımızı." dedi.