Sani Konukoğlu konferans salonunda düzenlenen kongreye Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetimi kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun ile konsey üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından konuşma yapan Kent Konseyi eski Başkanı Haydar Cerrah, görevi süresi içinde yaptıkları faaliyetlerden bahsederek, destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'a teşekkür etti. Cerrah, yeni yönetime başarılar diledi.

Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır? Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır?

Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Başkanımız Haydar Cerrah'a teşekkür ediyorum. Bu çalışma döneminde şehrimize faydalar sağladılar. Gönüllülük esasına bağlı olarak yapılan işleri görmüş oluyoruz. Yeni döneme dair inşallah güzel işler olacağını düşünüyorum. Bu şehirde ne kadar çok üreten, düşünen insanlar varsa, o şehir diğer şehirlere nazaran değişim noktasındaki hedeflere varmış olur diye düşünüyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum." dedi.

İNSAN VE HİZMET ODAKLI

Konuşmaların ardından açık oylamayla yapılan seçimde Kent Konseyi Başkanlığı görevine getirilen Halil İbrahim Zengin, herkese teşekkür etti. Zengin, "Burhan Alıcı'yla kurulan, Haydar Cerrah başkanlığında devam eden bir yönetim çalışması. İnegöl gibi kent konseyi oluşumunu başka yerde görmedim. Haydar Cerrah ve yönetimine teşekkür ediyorum. İnegöl den hepimiz sorumluyuz. Bu sorumluluğu bu şehirde yaşayan herkesin yüreğine sarması gerektiğini düşünüyoruz. Bizler insan ve hizmet odaklı bilinçle, İnegöl'de el birliği ile güzel hizmetleri gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Biz bu yönetim listesindekilerden sadece değil tüm vatandaşlarımızdan destek istiyoruz" dedi.

Kent Konseyi Yürütme kurulu üyeliklerine Mahmut Alpir, Turgay Tüloğlu, Ahmet Demir, Mustafa Zengin, Harun Demir, Hayrettin Doğan, Turhan Şahin, Hatice Alkan, Osman Yılmaz, Özgür Gümüş ve Cihad Doğan seçildi. Çalışma gruplarına ise; Harun Demir, Metin Leblebici, Bahriye Ögcem, İlker Tokdemir, Burak Kılınç, Fatih Yıldırım, Cavit Yakşi, Selma Gültekin, Mehmet Sarı, Hatice Alkan, Serdar Sevinç, Asuman Aybey, Şebnem Erkan, Kani Kont, Ayfer Er ve Elif Yürekli seçildi.