"KİTAP CANDIR"

Kent konseyi başkanı Haydar CERRAH, yönetim kurulu üyelerinden Volkan DERMAN, Mine ÇINAR ATICI, Mustafa ÇEVİK ve Mehmet SARI Hocaköy ilk ve orta okuluna giderek öğrencilere kitap hediye ettiler. Kitap okumanın önemine değinen Haydar CERRAH: "Milletçe okumamız gerekiyor, okuma oranımız dünya ortalamasının çok çok üstünde olmalıdır. Kitap dosttur, kitap candır" dedi. Öğretmenlerle bir araya gelen konsey üyeleri çay eşliğinde kitap üzerine sohbet ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi

KİTAP OKUMA SAATİ VAR

Okulun Türkçe öğretmeni Seher Yıldırım'ın, her gün farklı bir saatimizi kitap okumaya ayırıyoruz, kitap okuma saati değil dersi uyguluyoruz demesi beğeni topladı. Beşinci sınıf rehber öğretmeninin sınıfında oluşturduğu "Okumanın Saati Yoktur" köşesi, birinci sınıf öğretmeni Canan Hocanın ve Üçüncü sınıf öğretmeni Muradiye hocanın oluşturduğu okuma bölümleri dikkat çekti.