2550 M2'LİK ALAN DÜZENLENDİ

Yaz aylarında üst yapı faaliyetleriyle ilgili yapım çalışmalarına hız veren İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Sülün Sokakta 3 ayrı bölümden oluşan toplam 2550 m2'lik çocuk oyun alanı, fitness alanı, otopark, sert zemin ve yeşil alandan oluşan peyzaj düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Düzenleme çalışmasıyla; 18 araçlık otopark, 280 m2'lik çocuk oyun alanı, 100 m2'lik fitnes alanı, 1000 m2'lik sert zemin uygulaması ve 900 m2'lik yeşil alan düzenlenirken, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve bazı meclis üyeleri ile birlikte çalışmayı yerinde inceledi. Taban, inceleme sonrası çalışma hakkında açıklamalarda da bulundu.

MAHALLENİN İHTİYAÇLARI DİKKATE ALINIYOR

Kemalpaşa Mahallesi Sülün Sokakta devam eden peyzaj düzenlemesiyle ilgili çalışmaları yerinde incelemek üzere bir araya geldiklerini kaydeden Alper Taban,

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

"Şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark, dinlenme alanları, çocuk parkı, yeşil alan, ağaçlandırılmış alanlar gibi bölgelerin arttırılabilmesi adına ciddi bir gayretimiz var. Tabi nüfusumuz artıyor, yapı stokları artıyor. Beraberinde bir takım ihtiyaçlar da oluyor. Bu ihtiyaçlar da bunun tezahürüdür. Bunları biz mahallemizde, imkan olan yerlerde hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz. Geçmişte burada bir uygulama yapılmıştı. Bugün o uygulamaların üzerine eskiyen, atıl duruma düşen, yoğunluğun artmasıyla ihtiyaca cevap veremeyecek seviyeye gelen alanları daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz. Nerede rezerv alanımız varsa bunları hayata geçiriyoruz" dedi.

4 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Proje içeriği hakkında da bilgi veren Başkan Taban, "Buradaki proje alanı 4 parçalık bir alan. Otopark alanı, fitness alanı, çocuk oyun alanı, sert zemin alanlarımız olmak kaydıyla yaklaşık 900 m2'lik yeşil alanı da bulunan çalışmayı burada hayata geçiriyoruz. Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğümüz yoğun bir tempoda çalışıyor. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda bunları bir bir hayata geçiriyoruz. İnşallah güzel bir İnegöl'ü, insanların rahat ve konforlu şekilde yaşadığı bir İnegöl'ü hep birlikte hayata geçireceğiz. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin katkı ve destekleriyle bu işler ortaya çıkıyor. Yapılan hizmetin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.