Olay, 21 Mayıs 2017 tarihinde Hasanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; Cihan E, kendisine ait ruhsatsız tabanca ile karısı Hatice E.,'yi nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı öldürdü. Cinayet silahını dereye atarak jandarmaya teslim olan Cihan E., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklu sanık, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıkarıldı. Son kez hakim karşısına çıkan sanık Cihan E., ifadesinde olay gününde eşiyle kavga ettiğini, bir anlık sinirle eşini öldürdüğünü belirtti. Mahkeme heyeti, sanığa müebbet hapis cezası verdi.

OLAY

Hasanpaşa Mahallesi'nde oturan Cihan E., ailevi nedenlerden dolayı eşi Hatice E., ile tartıştı. Gürültü üzerine kalkan kızlarını oturma odasına götürüp kapıyı üzerlerine kapatan Cihan E., daha sonra ruhsatsız tabancası ile yatak odasında bulunan eşi Hatice E.,'yi, başına yakın mesafeden ateş ederek öldürdü.

Cinayet sonrası cep telefonu ile aynı mahallede oturan akrabalarına haber veren Cihan E., tabancayı dereye atıp jandarmaya teslim oldu. Bu sırada gelen Cihan E.,'nin akrabaları, oturma odasında oynayan ve yaşananlardan haberdar olmayan çiftin 2 kızını evden uzaklaştırdı. Hatice E.'nin cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Katil koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.