4 GÜN SÜRDÜ

İnegöl Belediyesi'nin vatandaşların bilimsel çalışmalarının desteklenmesi, araştırma ve geliştirme süreçlerine katkı sunulabilmesi, kariyer hedefleri doğrultusunda rehberlik edilmesi amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediği 1. Proje, Ar-Ge ve Kariyer Günleri Festivali Perşembe akşamı düzenlenen final gecesiyle son buldu. 4 günlük festivalin finalinde, sabah 10.00 ile akşam 23.30 arasında farklı yarışmalar, eğitimler ve konserlerle coşku dolu anlar yaşandı.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

"Geleceğe Sobe" sloganıyla düzenlenen festivalin final programı 19.30'da ödül töreni ile başladı. Gün içerisinde yapılan robot yarışmaları, bilek güreşi yarışmaları, fikir kürsüsü yarışmaları ve en iyi stant değerlendirmesinde dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

İNEGÖL'E AŞIK BİR ADAMIM

Ödül töreni sonrası 20.30'da Master Chef şampiyonu Uğur Kardaş, düzenlenen söyleşide ilçe halkıyla buluştu. Kendisi de İnegöl doğumlu olan Uğur Kardaş, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, AK Partili yöneticiler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede, Uğur Kardaş ilçe halkının sorularını yanıtladı. Kardaş, burada yaptığı konuşmalarda şu ifadelere yer verdi: "Genç yaşta bu sahneye çıkabilmek, sizin karşınıza çıkabilmek gerçekten çok büyük bir kariyer. Güzel olduğunu düşünüyorum. Ben İnegöl'e aşık bir adamım. Ben İnegöl'ü seviyorum. Çünkü buradan çıkarken ben tekrar geri gelmeyi hep istedim. İnegöl'e yatırım yapmak çok istedim. İnşallah bir gün Allah nasip eder."

İNEGÖL KÖFTESİ İYİ ŞEFLERİN İŞİ

"İnegöl köftesi az malzeme kullanılarak yapılan en güzel köfte. Bu kötü bir şey değil. Az malzeme kullanarak iyi bir şey çıkarıyorsanız, o zaman siz gerçekten iyi bir şefsiniz. İnegöl'de de bu alanda bir çalışma, etkinlik yapılırsa seve seve katılırım. Bulunduğumuz bu alan küçük bir master chef stüdyosuna dönüştürülebilir. İnegöl Belediyesi'nin DOSTUM projesini de araştırdık. Bu projeyle ilgili de güzel fikir ve düşüncelerimiz var."

TÜM GÜZELLİKLERİMİZİ ORTAYA KOYMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Söyleşinin sonunda Belediye Başkanı Alper Taban'da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Taban, "Güzel bir akşam oldu. Sen bizim artık değerimizsin, kıymetimizsin. Geçmişimizde de ecdadımız çok güzel işler yapmış, eserler bırakmış. Bu şehri duyurmak için uğraşacağız, çaba harcayacağız. Tüm güzelliklerimizi ortaya koymak için mücadele edeceğiz. Uğur kardeşimizin de İnegöllü oluşu şehrimize değer katacaktır" dedi. Başkan Taban, konuşma sonrası Uğur Kardaş'a plaket takdim etti.

Selektörle radar uyarısı yapmak caiz mi? Dinen bir sakıncası var mı? Selektörle radar uyarısı yapmak caiz mi? Dinen bir sakıncası var mı?

FİKİR VE ÖNERİLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN

Söyleşi sonrası festival Grup Turbulance konseri ile devam etti. Alanı dolduran vatandaşlar, Grup Turbulance'ın seslendirdiği şarkılarla eğlenceli anlar yaşadı. Coşkulu geçen final gecesi sonunda yeniden sahneye davet edilen Belediye Başkanı Alper Taban, festivale ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: "Festivalimizin finalinde hem bu alanı dolduran siz değerli vatandaşlarımıza hem de sahne performanslarıyla bizlere güzel bir gece yaşatan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle 4 günlük festivalimizin sonuna geldik. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aslında farklılıkları, yenilikleri şehrimize kazandırmak, denemek ve deneyimlemek ve sizlerden gelen reaksiyonları, etkileşimleri görerek bizler de adımlar atmak istiyoruz. Şehrimizde çok ciddi manada genç nüfusumuz var. Dolayısıyla gençlerimizden de bize ulaşan talepler, istekler, öneriler ve yer yer eleştiriler de var. Bunların her birini mutfakta ilgili arkadaşlarımız çalışıp, değerlendirip sizler adına güzel güzel programlar icra etmek istiyoruz. Dolayısıyla lütfen bizlere öneri ve eleştirilerinizi eksik etmeyin. Her zaman paylaşın. Bizler de milletimizin, vatandaşımızın istediği, önerdiği faydalı programları sizler için hayata geçirelim."

Konuşma sonrası Grup Turbulance plaket takdim eden Taban, kendilerine de performanslarından dolayı teşekkür etti.

SPONSOR FİRMALARA TEŞEKKÜR

Konser sonrası festivalin sponsor firmaları Ada Elektrik, Has Otomotiv, Kocaağa Sigorta, Bella Wista, Müsiad, Beytaş, Learn&Play Eğitim Kurumu, Artı Parke, İnegöl Seyahat, Zaza Mobilya, Bir Simit, Uz Mobilya temsilcilerine Başkan Taban tarafından plaket takdim edildi.