EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı

İnegöl Ticaret Meslek Lisesinin başlatmış olduğu 'kardeşlik köprüleri kuralım' projesi kapsamında öğrenciler, kurum ve kuruluşlar tarafından toplanan yardımlar dün okul bahçesinde düzenlenen törenle Sivas ve Van illerindeki 2 okula gönderildi.

2 OKUL SEÇİLDİ

Okul müdürü Maksut Hepgüven: toplanan 20 bin TL değerindeki yardımların Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Sarıyar İlkokulu ve Ortaokulu ile Van Edremit ilçesine bağlı Andaç köyü İlkokulu'na gönderildiğini belirtti.

ÖĞRENCİLER PROJEYE DAHİL EDİLDİ

9 öğretmenin öncülüğünde hazırlanan projenin 15 Aralık tarihine başlatıldığını bildiren Maksut Hepgüven: "Projenin amacı ihtiyaç sahibi olan köy okullarına ulaşmak onların eksiklerini, gidermek. 17 Şubat tarihiyle sona eren projemizde toplanan yardımları bugün gönderiyoruz. Projemiz süresince pek çok yerden ve kişiden faydalanıldı. Öğrencilerimizin özellikle bu proje içinde yer alması sağlanarak, onların kardeşlik, paylaşma ve empati duygularının geliştirilmesi amaçlandı. Süreç buyunca İnegöl Belediyesi, okulumuz, öğrencilerimiz, dernekler, İnegöl esnafı gereken desteği sağlama yönünde bize yardımlarını esirgemedi" dedi.

İHTİYAÇLAR BÜYÜK ÖLÇÜDE GİDERİLDİ

Okul Müdürü Maksut Hepgüven şöyle devam etti: "Van Edremit ilçesi Andaç köyü İlkokulu için yaklaşık 30 koliden oluşan kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılmıştır. Sivas Sarıyar köyü İlkokulu içinde hem öğrenciler hem de okulun genel donanımı anlamında çalışmalar yapıldı ve eksikler büyük ölçüde giderildi. Projemizin maliyeti nakliye giderleri ile beraber yaklaşık 20 TL tutarındadır. Projemizde yer alıp emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz"

"DESTEK VERDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise: İnegöl Ticaret Meslek Lisesinin başlatmış olduğu 'kardeşlik köprüleri kuralım' projesine destek verdiklerini ifade ederek, yardımların okullara ulaşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından yardımlar kamyona yüklenerek, Van ile Sivas illerindeki okullara gönderildi.

.