Düzenlenen mangal partisine Karadeniz Güvenspor kulüp başkanı İsmail Söylemez, yönetim kurulu üyeleri, Teknik heyet, sporcular ve eşleri katıldı. Neşeli geçen yemekte katılanlar büyük keyif aldı.

Düzenlenen yemekte açıklamalarda bulunana Karadeniz Güvenspor Kulüp başkanı İsmail Söylemez hedeflerini bu yıl güzel futbol izletmek olduğunu söyledi. Söylemez açıklamalarının devamında "Biz takım içinde bir aile ortamı kurmak istiyoruz, bunu da yavaş yavaş yakalamaya başladık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza ve bu işe katkı sağlayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonrada elimizden geldiği kadar bu tür programlar, bu tür organizasyonları yapmaya çalışacağız, çünkü ne kadar bir aile ortamı yakalarsak o kadar iyi bir başarı sağlayacağımızı düşünüyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Fikstür çekimi yapıldıktan sonra transfer çalışmamız daha da şekillenecek. Gerekirse tekrar transfer yapacağız. Hedefi olmayan hiçbir takım yoktur. Gidebildiğimiz yere kadar yükselmek istiyoruz. Tabi ki herkesin hedefi bir üst lige çıkmaktır. Tabiki biz hedef koymuyoruz. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız. Amacımız İnegöllü spor severlere güzel futbol izlettirmek istiyoruz. Bizim bütün amacımız bu" dedi.

Karadeniz Güvenspor A takım antrenörü Mehmet Şengeldi yaptığı açıklamada "Sezonu 20 Ağustosta açmayı planlıyoruz, sezon öncesi yönetim kurulunuz ve başkanımızla birlikte, sporcularımızın aileleri ile birlikte sezon öncesi moral ve motivasyon yemeği düzenledik. Güzel bir hava, burasını çok beğendik. İnşallah yeni sezon içinde, bizler içinde güzel bir başlangıç olur. Geçen senede bu camiada görev aldım. Bu sene ikinci yılımız. Geçen sene olduğu gibi bu sezonda güzel futbol oynayan, göze hoş gelen bir ekip yaratmaya çalışıyoruz. Genç oyuncularla, tecrübeli oyuncuları kaynaştırmaya çalıştık. Zaman her şeyi gösterecektir. Başarı için bir sınır koymak istemiyorum. Fakat ben yapı olar akta zaten hırslı bir yapıya sahibim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Yönetim kurulumuzun desteği ile transferlerimizi yaptık. Daha önceden takip ettiğimiz, almayı planladığımız, eskiden bildiğimiz oyuncularımız vardı, onları da camiamıza kattık. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Biz diyeceğimizi dedik, bundan sonrasını oyuncularımız söyleyecek" dedi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"