Ziyarete; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Av. Salih Berber, İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Şen ve beraberindeki heyet katıldı.

Çiçek takdiminden sonra konuşan Salih Berber, "Sayın Kaymakamım, İnegöl İlçemize hoş geldiniz. Sizin ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun. İnegöl ilçemiz kozmopolit bir yapıya sahip. Balkanlardan, Kafkaslardan ve Türkiye'nin her yerinden insanlarımız burada bir arada yaşamaktadır. İnegöl sivil toplum örgütlenmesi açısından da oldukça gelişmiş bir ilçedir. Dinamik bir ticari yapıya sahiptir. Dış ticaret fazlası verecek kadar güçlü ekonomik yapısı vardır. Geçmiş dönemlerde benim de ilçe başkanlığını ve belediye meclis üyeliği yaptığım Saadet Partisi İnegöl ilçe teşkilatımız da çok güçlü ve dinamik bir yapıya sahiptir. Yerel sorunlara vakıftır. İnegöl'e katkı sunacak birçok çalışmanın yapılacağına inanıyorum." dedi.

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ise "Saadet Partisi olarak bizler İnegöl'ümüzde 116 mahallemizde teşkilatlanmış dinamik bir yapıya sahibiz. İnegöl'ümüzün sorunlarını ve çözüm önerilerini sürekli idarecilerimizle paylaşıyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz dönem Kaymakamımız Sayın Şükrü Görücü beye bir dosya takdimimiz olmuştu. İnşallah yeni çalışma döneminizde sizlerle de İnegöl'ümüzün sorunlarının çözümü için sürekli istişare halinde olmak istiyoruz. Bu anlamda sizlerden gelen her türlü talebi elimizden geldiğince karşılamaya hazırız. Tekrardan başarılar diliyorum, ilçemize hoş geldiniz." diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden Kaymakam Eren Arslan da "Saadet Partisi'nin kıymetli yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin de ifade ettiği gibi İnegöl sosyolojik yapısıyla bir mozaik, ekonomik gücüyle öncü şehirlerimizden. Adeta Türkiye'nin küçük bir prototipi niteliğinde. İnegöl'ümüze yapılacak hizmetlerin en iyi şekilde gerçekleşebilmesi için sivil toplumun da bir şekliyle katkı sunması gerekir. Bu anlamda İnegöl'ümüzde çok iyi bir sivil toplum örgütlenmesi ve toplumsal bilinçlenme olduğunu gördüm. İnşallah yeni çalışma dönemimizde vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek gayretinde olacağız. Kapımız ve gönlümüz her daim tüm vatandaşlarımıza açıktır." ifadelerini kullandı.