Yayın hayatına 1995 yılında İnegöl'de başlayan KANAL 16, son yıllarda teknoloji alanındaki atılımlarına bir yenisini daha ekledi. 2015 yılı Mayıs ayında merkez stüdyosunu Bursa'da açan, İnegöl stüdyosunda da hizmetlerine devam eden ve Türksat Kablo Tv Teledünya Paketi 129. Kanal'dan Bursa seyircisi ile buluşan Kanal 16, şimdi ise Türksat 3 A uydusuyla tüm dünyaya hitap edecek.
MAÇI CANLI VERECEK
Genç ve dinamik ekibi ile doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile yayın hayatını sürdüren Kanal 16, İnegölspor'un tüm iç saha maçlarını canlı olarak ekranlara getirecek. Bu hafta 9 Ekim Pazar Saat 14.30'da oynanacak Hatay maçı da canlı olarak takip edilebilecek.
BURSA'NIN TELEVİZYONU
Uydu yayınlarının Bursa, İnegöl ve tüm Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Kanal 16 yönetim kurulu Başkanı Hasan Özdemir, "Uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz uydu projemiz gerçekleşti. 21 yıldır sürdürdüğümüz ilkeli yayın anlayışımızı artık daha geniş kitlelerle buluşturacağız. Sloganımız olan "Bursa'nın Televizyonu" ilkesi ile hareket edip, Bursa ve İlçelerini ekrana taşımak en büyük amacımız. Kanal 16 ekranlarında vatandaşımız kendini görecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
FREKANSLAR
Bugün itibariyle Türksat uydusundan yayınlarına başlayan Kanal 16'yı izlemek için frekanslar şu şekilde:
FREKANS : 12514
POL : HORİZONTAL (YATAY)
S.ORANI : 11666
Öte yandan Kanal 16 Türksat kablo Tv Teledünya Paketi 129. Kanaldan yayınlarına devam edecek. Yakın zamanda D-Smart ve Dıgıturk platformlarında da yer alacak Kanal 16, tüm tablet ve cep telefonlarından da takip edilebilecek.
WEB : http://kanal16.com.tr/canliyayin/
IOS : https://itunes.apple.com/tr/app/kanal16/id1081802167
ANDROID: https://goo.gl/8aXfho

YouTube'da Devrim: İki Dokunuşla Yapay Zeka Destekli Bölüm Atlama Özelliği YouTube'da Devrim: İki Dokunuşla Yapay Zeka Destekli Bölüm Atlama Özelliği