HEDEFLEDİKLERİ ÜNİVERSİTELERİ GEZDİLER
Kalite Özel Öğretim Kursu Rehber Öğretmeni Erdi Şahin, yaptığı açıklamada; "Üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenci için motivasyon olmazsa olmaz ilkelerden biridir. Yeteri düzeyde motive olmamış birey hedeflerine ulaşmak için çıktığı yolda iniş - çıkış yaşayabilir. Hedefine ulaşmak için doğru ve etkili bir motivasyon oluşturamadığında ders çalışırken çok çabuk sıkılabilir, dikkati kolayca dağılabilir ve çalışmayı bırakabilir. Eğitim ve öğretim sürecinde biz öğretmenlerin öğrencilerine rehberlik etmesi, yönlendirmesi öğrenciler için motivasyon kaynağı olabilir ancak bizler bu motivasyonu sadece ders anlatarak, çalışma programı hazırlayarak veya danışmanlık yaparak sağlayamayız"
"Öğrencilerimizin istek ve arzularını artırmak, hedef belirlemelerini kolaylaştırmak adına Kalite Özel Öğretim Kursu olarak bu hafta bir üniversite geziyi gerçekleştirdik. Bu geziyi düzenlememizdeki en temel amaç; öğrencilerimizin üniversite ortamını görmeleri, o havayı solumaları ve ne için ders çalışmaları gerektiğini onlara hatırlatmaktı. Hedeflerinin çok yakında ve ulaşılabilir olduğunu bizzat deneyimlemeleri,oradaki eğitimcilerle ve öğrencilerle bir araya gelmeleri öğrencilerin motivasyonları için olumlu bir tetikleyici oldu"
"Sadece öğrencilerin değil tüm insanların harekete geçmek için güçlü bir motivasyona ihtiyacı vardır. Motivasyonunuz ne kadar yüksekse başarma isteğiniz ve hedefinize yönelik atacağınız adımlarda o kadar sağlam ve kararlı olacaktır. Öğrencilerimizin bu yolda oluşturacakları içsel motivasyonu artıracak ve harekete geçmeleri adına ihtiyaç duyabilecekleri her türlü destek için buradayız.Bazen ihtiyaç duydukları tek şey ufacık bir kıvılcımdır. O kıvılcımın oluşmasındaki payımız onlara verebileceğimiz en özel hediyedir" ifadelerini kullandı.

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?