YENİDEN ANLAŞTI

Daha önce Enes Bayır, Ahmet Hakan Şahin ve Ömer Faruk Çalışkan ile sözleşme yenileyen Bordo Beyazlı temsilcimiz, kaleci Şener Özcan ile yeniden anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Tufan Tutum, "İç transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce altyapımızdan yetişen gençlerimiz Enes Bayır, Ahmet Hakan Şahin ve Ömer Faruk Çalışkan ile sözleşme yenilemiştik. Bugünde 3 yıldır kalemizi koruyan Şener Özcan ile sözleşme yeniledik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Anlaşma esnasında çok fedakarca davranışlarda bulundu. İç transfer çalışmalarımız bittikten sonra dış transfere yöneleceğiz. Hocalarımızın raporları doğrultusunda daha önce belirlediğimiz oyuncular ile görüşmelerimizi yapacağız. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor

İNEGÖL, 2.EVİM

Şener Özcan ise "3 sezondur İnegölspor'umuzun kalesini gururla koruyorum. Allah nasip etti 4. sezonda buradayım. İnegölspor benim 2. evim ve ailem oldu. Burada olmaktan son derece mutluyum. Kulüp başkanımız Eşref Güç ve yönetim kuruluna bana tekrar güvendikleri için tekrar teşekkür ediyorum. Takımımızın başarılı olması için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.