Kafkasspor yeni yönetimi Belediye Başkanı Alinur Aktaş"ı makamında ziyaret etti. Kafkasspor Başkanı Recep Yavuz, ziyarette yaptığı açıklamada: "3 hafta önce gerçekleştirilen kongremize katılan Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. İnegölspor"un yeni yönetimine de başarılar diliyorum" dedi.

Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor

"ALTYAPIYA EĞİLMELİLER"

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Kafkasspor"un yeni başkan ve yönetimi hayırlı olsun" diyerek başladığı konuşmasında: "İnegöl sportif anlamda çok gelişmiş bir ilçe. Sporu ve kulüp sayısıyla önemli başarılar imza atıyoruz. İnegöl Belediyesinin ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızın buna katkı sağladığını düşünüyorum. Kafkasspor ilçemizin güzide kulüplerinden biri. 3 hafta önce bir kongre gerçekleştirildi. Yeni görev alan yönetime başarılar diliyorum. Bu işler fedakarlık istiyor. Bu dönemde nöbeti arkadaşlarımız devraldı. İnşallah başarılı olurlar. Altyapıya eğilmeleri gerektiğini düşünüyorum. Kısa vadede başarıdan ziyade uzun vadeli düşünülmesi gerektiğine inanıyorum. Kulübe emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Kafkasspor"a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

KAFKAS"TA SERDAR"DA YUVADA KALDI

Öte yandan iç transfere hızlı başlayan Kafkasspor yönetimi Rıdvan Çelik"in ardından Serdar Şenvardar ile de sözleşme yeniledi. Yeni sezonda da hedefimi BAL ligi olarak belirleyen Kafkasspor yönetimi iç transfere hızlı başladı. Önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Rıdvan Çelik iler sözleşme yenileyen Kafkasspor yönetimi bir diğer genç yetenek Serdar Şenvardar ile de sözleşme yeniledi.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kafkasspor Basın Sözcüsü Çetin Süvarioğlu, "2012-2013 sezonu Kafkasspor"a hayırlı uğurlu olsun. Yeni yönetimimizi oluşturduk. Hocalarımızla anlaştık. Çok hızlı bir şekilde transfer çalışmalarına başladık. İlk önce İç transferlere başladık. Bu bağlamda Serdar Şenvardar arkadaşımızla tekrar anlaştık. 3 yıldır zaten Kafkasspor"un bünyesinde bulunan bir arkadaşımız. İnşallah bu sene Allahın izniyle Serdar kardeşimizden daha güzel performans bekliyoruz.

Geçtiğimiz sene yarım kalan BAL Ligine çıkma işini bu yıl bitireceklerini ifade eden Serdar Şenvardar, "Yaklaşık 3 seneden beri Kafkasspor"dayım. Tekrar Kafkasspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Önümüzdeki sene de hedefimiz yine BAL ligi olacak. Geçen sene yarım kalan işimizi bu sene inşallah bitireceğiz."dedi.