Hedeflerinin play-off olduğunu belirten Ordu " Sezon başında düşük bir bütçeli takımla yola çıktık. Kendi altyapımız dan sporcu kardeşlerimizi de takımın içine entegre ederek, her ne kadar ilk haftalarda zorlansak da, daha sonra toparlanıp üst üste galibiyet serisi yakalayıp Play-Off potasına girdik. Amacımız düzenimizi, oyuncu karakterimizi ve ortamımizi bozmadan bu işi sonuna kadar götürmektir" dedi.

BÜTÇEMİZİ İYİ YÖNETİYORUZ

Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret

Kulübü zarara sokacak en ufak harcamadan kaçındıklarını belirten Ordu " Kulübümüzü ekonomik açıdan iyi yönetmek zorundayız. Büyük bir camiaya hizmet ediyoruz. Tabi bunun getirdiği zorluklarda var. Bu yüzden attığımız her adımı, söz verdiğimiz her rakamı ince eleyip sık dokuyarak, karara bağlıyoruz. Amacımız butceyi aşmadan kulübümüzü en iyi şekilde yönetmek tir" ifadelerini kullandı.

PAZAR GÜNÜ DERBİYİ KAZANMAK İSTİYORUZ.

"Play-Off'u hedefliyorsak Pazar günü mutlak galip gelmeliyiz" diyen Ordu; "Pazar günü dost kulübümüz Karadeniz Guvenspor ile mücadele edeceğiz. Amacımız kimseyi kırmadan dökmeden iyi mücadele ederek maçı kazanmaktır. Play-off için bizim için çok önemli bir maça çıkacağız. İnşallah taraftarımıza ve İnegollü futbolseverlere iyi bir futbol izlettiririz" şeklinde konuştu.

MAÇ BİLETLERİ DEPREMZEDELER İÇİN

Amatorde şimdiye kadar olmayan bir sosyal sorumluluk projesine imza atacaklarını da belirten Ordu, şöyle devam etti: " Bildiğiniz üzere Elazığ'da yaşanan depremden sonra yurdun dört bir yanından yardım kampanyaları düzenlendi. Bizde bu yardım kampanyasına destek olmak ve depremzede kardeşlerimize bir nebze olsa acılarını dindirebilmek için yardım kampanyası düzenledik. Maç öncesinde ve devre arasında girişlere bırakacağımız standlar ile tamamen gönüllülük esası ile bilet satışı yapılacaktır. Herkesi bu yardım kampanyasına destek vermeye davet ediyorum"