Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kafkasspor"da teknik direktörlüğe Selçuk Serbest getirildi. Sedat Bayraktar ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışlarına giren Kafkas Kartalı, tecrübeli isim Selçuk Serbest ile anlaştı.

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Serbest ile yapılan imza töreninde konuşan 2. Başkan Nedim Sevim, 2011-2012 sezonunun çalışmalarına başladıklarını kaydederek: Kafkasspor, geçmiş sezonlarda İnegölü en iyi şekilde temsil etmişti. İnşallah bu sezonda da Bursa ve Türkiye genelinde de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu geminin bir kaptana ihtiyacı vardı. Bursada Süper Amatör Ligde kendisini ispatlamış deneyimli ve tecrübeli hocamız Selçuk Serbestle anlaşmış bulunmaktayız. Gerek futbolcu gerekse yardımcı hoca olarak kendisini ispatlamış yardımcı hoca olarak Emrullah Köse ile anlaştık. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bu vesile ile Bursada futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu doğrultuda hocamızın bize vermiş olduğu isimler var. Bu isimler ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bir kısmı ile görüşmelerimizi yaptık. Bir kaç gün içerisinde onlarla da kesin anlaşmamızı yapıp, ay sonuna doğruda top başı yapıp idmanlarımıza başlayacağız. Çalışmalara devam edip Kafkassporu önümüzdeki sezon en iyi şekilde en iyi yerlerde göstereceğiz dedi.

Kafkasspor"un çiçeği burnunda hocası Selçuk Serbest ise: "Beni bu göreve layık gördüğü için Kafkasspor camiasına teşekkür ederim. 2011-2012 sezonunun başarı ile geçmesini temenni ederim. Tekrar İnegöle döndüren Kafkasspor camiasına ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.