MÜSİAD İnegöl Şubesinin MÜSİAD Kadın İnegöl ve MÜSİAD Akademi İnegöl Komiteleri koordinasyonunda, koltukta kadın eli Projesi geliştirildi. Söz konusu projeye İş-Kur Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de dahil edildi.

MÜSİAD Kadın İnegöl Komite Başkanı Ülkü Kocaoğlu yaptığı açıklamada, "Şehrimizin Dünya'ya açılan kapısı olan mobilya sektörümüzün özellikle koltuk döşeme konusundaki personel ihtiyacına çözüm olma adına koltukta kadın eli projemizi geliştirdik. Bu proje de kadınlara özel döşeme kursu düzenleyeceğiz. Amacımız hem sektörün ihtiyacı olan eleman açığını kapatmak, işverenlerimize destek olmak, hem de kadın eli değince daha güzeli mümkün olduğunu göstermek."

İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti

BAŞVURULAR İNEGÖL ŞUBESİNE YAPILACAK

"Proje ile ilgili toplantılarımızı gerçekleştirdik 18-30 Ocak tarihleri arasında kursiyer başvurularını almaya başlıyoruz. Başvurular şahsen ve MÜSİAD İnegöl Şubesine yapılacaktır. Bu proje bir defaya mahsus değildir. Projemiz uzun soluklu olacaktır. Kadınlar bu işi yapabilir mi? sorusuna; kadınların yapamayacağı iş var mı? Cevabıyla karşılık veriyoruz. Kadın istihdamıyla ülke ekonomisine katkı sağlamak ve başarılı kadınlarımıza iş imkanı sunmak 3 aylık dönemde halk eğitimde sahadan tecrübeli hocalar eşliğinde ve İş- Kur desteğiyle projemizi gerçekleştireceğiz." diye konuştu.