İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri İsmail Karaman, Regaip Korkmaz ve Fahrettin Baykan İnegöl CHP ilçe başkanlığı yönetim kuruluna ziyarette bulundu. Ziyarette CHP'li meclis üyesi Erkan Dönmez de hazır bulundu.

TC MUTLULUĞU

İlçe başkan vekili Yasemin Soydan İlçe Başkanı Necmi Demir'in sağlık durumuyla ilgili üzüntüsünü dile getirerek; "O da aramızda olmak isterdi. Nazik ziyaretinizi onun adına kabul ediyorum" dedi. Soydan, belediye meclisini basından takip ettiklerini, belediyenin tabelasına TC. ibaresinin eklenmesi konusunda verdikleri önerge için destelediklerini ve memnun olduklarını söyledi.

NASIL ORTAK AKIL?

Soydan, ayrıca İYİ Parti Meclis üye grubunun komisyonlara alınmaması ile ilgili olarak hem ortak akılla yönetimden bahsedilip, hem de bu şekilde davranmanın sebebini ve 5 kişilik komisyonlarda bir kişinin muhalefetten olmasının onlar için ne sakıncası olduğunu anlayamadıklarını belirtti.

DEMİR'E GEÇMİŞ OLSUN

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

İYİ Parti meclis üyesi İsmail Karaman ise birlikte uyum içinde çalışılarak geçirilen seçim sürecinin sonunda mecliste bulunduklarını, bunun aynen böyle devam etmesini istediklerini eğer CHP nin bir önerisi olursa seve seve meclise taşıyacaklarını dile getirdi. Ayrıca Necmi Demir'in rahatsızlığı ile alakalı tüm yönetim kuruluna geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Erkan Dönmez de orada bulunduğu Çevre ve Sağlık komisyonu ile alakalı bilgileri aktardı.