İnegöl Belediyesi'nin Nisan ayında başlayan İstanbul gezileri yenilenen İstanbul seçimlerinin ertesinde bir süreliğine durduruldu. Pazartesi akşamı İstanbul'a yola çıkacak olan İnegöllülere ulaşılarak; gezinin iptal edildiği duyuruldu.

Edindiğimiz bilgilere göre İstanbul gezisi son olarak seçimin bir gün öncesinde gerçekleştirildi. Geziye katılanlarla İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da İstanbul'da bir araya geldi. İstanbul'da yaşayan İnegöllülerden Binali Yıldırım için destek isteyen Taban, İstanbul gezisine katılan kafileyi de İstanbul'da karşıladı, İnegöllülerle sohbet etti.

Pazartesi akşamı İstanbul'a gitmeye hazırlanan kafile ise büyük bir şok yaşadı. İstanbul seçimlerinin hemen akabinde yapılacak ilk gezi belirsizlik olduğu için ertelendi. Gezide İnegöl Belediyesi'nin İstanbul'a ulaşım ve yolda sandviç hizmeti verdiği, İstanbul ayağının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Antalya'da kampta olan Belediye Başkanı Alper Taban'ın dönüşte konuyu yeniden değerlendireceği ve kararın dönüşte verileceği öğrenildi.

Dingo'nun Ahırı Deyiminin İlginç Hikayesi Dingo'nun Ahırı Deyiminin İlginç Hikayesi