Salon Angelacoma'da düzenlenen ve Grup Nağme'nin iftar öncesi verdiği ilahi konserinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile program devam etti.


İftar sonrası İlçe Müftü Vekili Ömer Faruk Atan tarafından yapılan yemek duasının ardından İSKO Halkla İlişkiler Müdürü, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, bir konuşma yaptı.


BU YIL 31.Sİ

Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğinin bu yıl 31'cisinin düzenlediğini aktaran Arık, "İyi akşamlar, Allah hepimizin orucunu kabul etsin. Sayın misafirlerimiz, sayın yöneticilerimiz, İSKO ve Martelli A.Ş'nin çok değerli çalışanları. Bu yıl İnegöl'de 31.si düzenlenen Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da sız değerli misafirlerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Kalitesini ve önemini sürekli arttırmaya devam ederek sektörünün lokomotifi durumuna gelen MARTELLİ ve İSKO dokuma işletmelerinin bir mensubu olmak hepimiz için ayrıcalıktır.


Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı onurunu ve gururunu taşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO'nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm dost arkadaş ve çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepsine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, şahsınız ve tüm aile bireylerinize sağlıklı ve huzurlu günler dileriz." dedi.


PLAKET VE HEDİYE

Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?


Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10, 15, 20 ve 25 yılını doldurmuş olan işçilere teşekkür plaketleri verildi. 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara da altın ve çeşitli hediyeler takdim edildi.


İftar programında, salona girişte verilen numaralar üzerinden yapılan çekilişle, talihli çalışanlara takım elbise, bayan elbisesi, tam altın ve yarım altın, kol saati, cep telefonu ve benzeri hediyeler verildi.