PROGRAM 15 TEMMUZ EZANI İLE BAŞLADI

Program 1 Ekim 2019 Salı günü saat 14.00'te; Belediye Başkan Vekili Eşref Yiğit ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer ER, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımı ile başladı.

Programın başında; 15 Temmuz destanının simgesi durumuna gelen ezan, İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Enes Şahin tarafından okundu. Aşri Şerif ise İmam Hatip Mustafa Başer tarafından okundu. İnegöl İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Okan Tan ve ŞakirLakşe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Osman Yıldız , kendi yazdıkları şiirleri okudular. Şehitleri anma programının devamında İsaören İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda eğitimin yuva sıcaklığında olduğunu simgeleyen eğitim meşalesi yakıldı. Eğitimin önemini vurgulayan oratoryo,skeçve şiirler okundu.

KONUKLARA MEYVE İKRAM EDİLDİ

Okul öğretmenlerinden Yaşar İlhan ve Sinan Bilgin sazlarıyla, İngilizce Öğretmeni Fulya Öztan ise flüt çalarak programa destek oldular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, okul müdürlüğünün tertiplemiş olduğu programda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu gibi programlarla 15 Temmuz gecesi ve daha sonrası milletimizin verdiği mücadelenin çocuklarımıza, yeni nesillerimize aktarılmasının çok önemli olduğunu, bunun hepimize düşen bir görev olduğunu vurguladı. Ayrıca bu gibi programların okul, veli,öğretmen, yönetici ve halkın kaynaşmasına vesile olduğunu belirtti.

Program okul- aile birliği yönetimi ve gönüllü velilerin özenle hazırlamış oldukları meyve ikramı ile son buldu.

Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler