3 YARIŞMADA BİRİNCİLİK
Konuyla alakalı açıklama yapan Kosova Eğitim Kurumları Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Göçer;
"Daha önce Bursa OSB'nin "Sanayi pilotu 55 yaşında" konulu resim yarışmasında Bursa birincisi olan Kosova Eğitim Kurumları yeni açıklanan T.C. Sağlık Bakanlığı ve Ayder Seyahat Turizm A.Ş. 'nin iş birliği ile düzenlenen Su ve Sağlık Kongresi kapsamında "Suya Dair Her şey" konulu resim yarışmasında 5. Sınıf öğrencisi Edanur Ciniviz Bursa 3.sü oldu ve Türkiye elemelerine katılmaya hak kazandı.
Yine yeni açıklanan yarışmalardan biri olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile iklim değişikliği konusunda farkındalık geliştirmesi projesi kapsamında "İklim Değişikliği" konulu resim yarışmasında 5. Sınıf öğrencilerinden Nursena Demirtaş Bursa 1. olurken aynı yarışmada 5. Sınıf öğrencilerinden Ece Hazıroğlu Bursa 3.olmuştur" dedi.
DİĞER YARIŞMALARDA DA İDDİALIYIZ
"Daha derece beklediğimiz 10'a yakın yarışma var" diyen Göçer;
"3 tanesi açıklandı ve biz bu yarışmaların hepsinde 1. olduk. Diğer yarışmalarda da oldukça iddialıyız.
Okulumuzda faaliyet gösteren Özel Genç Ressamlar Sanat Kulübümüz ile yarışmaları özel olarak değerlendirip beyin fırtınası yoluyla sonuca ulaşıyoruz. Başarı bizim için bir gelenektir" diye konuştu.
GELECEĞİN SANATÇILARI YETİŞECEK
Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk ise, şunları söyledi:
"Sanat alanındaki iddiamızı tüm bölge halkı gerek yarışma sonuçları, gerek açtığımız sergiler, gerekse etkinlikler yoluyla görüyor ve görmeye devam edecek.
İnegöl'de sanat alanında yapılmayan her şeyi yapmaya çalışıyoruz, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz ile iş birliğine gidiyoruz ve oldukça çılgın projelerimiz var, geleceğin sanatçıları Kosova'dan yetişecek"

İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler