Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, deplasmanda 2-0 kaybedilen Afjet Afyonspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Ademoğlu, "İlk yarı 20 dakika iyi oynadık sonradan Afyon oyuna ortak oldu. 3 tane de güzel pozisyon yakaladık. İkinci yarı oyun ortadaydı. Baskı yedik ama yine mücadele ediyorduk. Bireysel hatalardan bu sene çok canımız yandı. Yine bireysel hatadan golü yiyince takımın orada gardı tamamen düştü. Topçu kardeşlerimiz 2 gün izin yaparak kafalarını dinleyecekler. Niğde ile çok önemli bir maçımız var. O maça çok iyi hazırlanacağız. Yeni bir sayfa açıp, kendimizi buradan kurtarmamız lazım." dedi.

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

2. GOLDEN SONRA OYUNDAN DÜŞTÜK

Teknik Direktör Özgür Şahin ise yaptığı açıklamada, "Baktığınız zaman Afyon takımının ikinci yarı yapmış olduğu transferler var ve Play-Off'u istiyorlar. Zor bir deplasman. Bunlarla ilgili biz artı ve eksi yönlerini aslında tespit etmiştik. Bu doğrultuda da bütün hafta boyunca çalıştık. Savunmada sıkıntı yaladıklarını, arkaya sarktığımız zaman pozisyon bulabileceğimizi biliyorduk. İlk yarım saatte de 3 tane pozisyon bulduk. Yani rakibin zaaflarının üzerine gittik ama değerlendirme konusunda başarılı olamadık. Böylelikle devre berabere bitti. İkinci yarı itibariyle 60-65'ten sonra oyundan düşeceklerini ve daha çok pozisyon vereceklerini biliyorduk. Rakibin riske gireceğini, riske girdiği dakikada da maalesef biz gol yedik. Gol yedikten sonra toparlamak biraz zor oldu ve takım demoralize oldu. 2. golden sonra oyundan maalesef düştük. Ben takımda herhangi bir sıkıntı görmüyorum ama biraz daha dikkat etmemiz lazım. Rakiplerin yenilmesi bizim için avantaj oldu. Onlarda zor maçlar oynuyorlar. Onlarda zor periyoda girecekler. Biz ama kendi işimize bakacağız. İnşallah önümüzdeki maçları kazanıp, sıkıntıya girmeden, telaşa girmeden bu konumdan yukarı doğru çıkmak istiyoruz." diye konuştu.