İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği
Ankaragücü maçı sonrası konuşan Başkan Eşref Güç, bundan sonra her maçın zor olacağını kaydetti.

LİGDE KOLAY MAÇ YOK
Taraftara teşekkür eden Güç, “Öncelikle seyirciye teşekkür etmek lazım. Sezon başından beri bizi yalnız bırakmadılar. İnegölspor olarak bildiğiniz gibi her zaman söylediğimiz şey hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylüyoruz. Tabi sonu iyi olsun istiyoruz. Bugün futbol olarak 2 takımda da çok güzel futbol göremedik. Ancak bu saatten sonra artık işin o tarafına bakmayacağız. 90 dakika bittiği zaman maçı nasıl kazanırızın hesabını yapacağız. Bugün kazandık. Mutluyuz. Taraftarımıza bu galibiyet hayırlı olsun. Topçu kardeşlerim, teknik kadro çok çalıştılar. Bundan sonrada çalışacağız. Haftaya çok önemli Göztepe maçımız var. Bugün kazanmamız çok iyi oldu. Bizim ligimizde kolay maç yok. Bugün maçtan önce size sordukları zaman İnegölspor, Ankaragününü rahat yenebilir diye söyleyebilirler. Baktığınız zaman az pozisyonlu, zor maç oldu. Artık rakipler kolay değil. Hele bu son haftalar daha zor olacak” dedi.

HAKEM SERTLİĞE MÜSAADE ETTİ
Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise sahanın ve rakibin kendilerini zorladığını belirterek, şöyle konuştu: “Hafta içinde bir şey söylemiştik. Ankaragücü forması sahada olacak diye. Ankaragücü takımı oyuncularını tebrik etmek gerekiyor. Ankaragücü’ne yakışacak bir oyun oynadılar ve çok sert oynadılar. Birazda hakem sert oynayama müsaade etti. Öyle olunca bizde tabiî ki oyun kuramadık. Sahanın bizi biraz zorlaması, rakibin bizi zorlaması maçı iyice zor gale getirdi. Çok şükür ki bu maçı kazandık. Kazanmış olmak çok çok önemli. Böyle zor maçı kazanmak aynı zamanda ilerleyen haftalar için ivme kazanmak anlamına geliyor. Çok değerli bir 3 puan oldu. İnşallah bundan sonra yolumuza devam edeceğiz”

“Hakem biraz sertliğe müsemma gösterdiğini düşünüyorum. Biraz daha o sertliği belki kartlarla cezalandırabilirdi. O zaman biz daha fazla oynama imkanı bulabilirdik ama ben önce rakibi tebrik etmek istiyorum. Onlar gerçekten sahada çok iyi organizeydiler. En azından bizi oynatmadılar, iyi mücadele ettiler. Çok zorlandığımız bir maç oldu ama kazandık. Rakip bizi oynatmadı doğrusu. Çok dirençli oynadılar. Ama biz bu direnci kıracak şekilde oynamayı bilmeliyiz”

GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM
Attığı golle 3 puanı getiren Mümin Aysever de şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan aldıklarını aktararak; “Bugün için 3 puanı almamız çok önemli bir şey şampiyonluk yolunda. Önümüzde de Göztepe maçı var. Bu maç bitti. Tabi gol attığım içinde ayrıca mutluyum. İnşallah sezon sonunda hep beraber şampiyon yaşamak istiyoruz. Daha önce bir şampiyonluk yaşamıştık. O güzel günleri çok arıyoruz. Çok güzel günler oldu yaşadığımız için. İnşallah bu senede olur. İnegölspor PTT 1.Lige çıkar” şeklinde konuştu.

İYİ Kİ GELMİŞİM
İnegölspor’un yeni transferi Ersel Aslıyüksek ise maç ile ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: “Çok mutluyum. İlk hafta lige 2 golle başladım. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. İyi gidiyor. Bugünde 1 asitle takımımım galip geldi. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Şampiyonluk adına çok iyi ilerliyoruz. Durmak yok. Devamlı üstüne koya koya gideceğiz. Şampiyon olacağız Allah’ın izniyle”

“İnegölsporu zaten biliyordum. Burada yine İnegölsporla maçlar oynamıştım. Camiasını biliyorum, çok etkili bir taraftarımız var. Onlara da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize destekte bulunmaya devam etsinler. Çok beğendim, çok mutluyum, çok huzurluyum. Kafam burada çok rahat. Herkes çok iyi. Hocalarım olsun, ağabeylerim olsun, etraftaki insanlar olsun. Burada çok mutluyum. Geldiğim içinde çok mutluyum. İnşallah güzel şeyler olacak”