Kulüp Başkanı Eşref Güç ile Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu, Çınarlı Pastanesi Ortakları Yahya Çınar ile Seyyid Kaya'yı ziyaret edip, desteklerinden dolayı teşekkür ederek takım formamızı hediye ettiler.

Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor

Ziyarette Konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi: "Bilindiği gibi Samsunspor maçı deplasman sponsorluğunu İMOS Başkanı Okan Güler ile yönetim kurulu üstlenmişti. Kendilerine tekrar teşekkür ederim. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Sarıyer deplasman sponsorluğunu ise Çınarlı Pastanesi Ortakları Mehmet Çınar, Yahya Çınar ile Seyyid Kaya üstlendi. Belçika'da yaşayan Mehmet Çınar ağabeyimizin İnegöl'de yaptığı yatırımları var. Bunlardan bir tanesi de Çınarlı pastanesi. Kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Bu desteğin tüm ilçe halkımıza örnek olmasını temenni ediyoruz. Verilen destekler bizi ayakta tutuyor. Herkesin desteklerini bekliyoruz."

Çınarlı Pastanesi Ortaklarından Seyyid Kaya ise; " İnegölspor'umuzun başarılarının devamını dileriz. Her galibiyette gurur duyuyoruz, onurlanıyoruz. İlçemiz daha güzel şeyleri de hak ediyor. Bu çalışmayla, özveriyle, birliktelikle oluyor. İnegöl esnafları da destek verdikleri sürece daha iyi yerlere geleceğine de inanıyoruz. İnşallah takımımız daha güzel yerlere gelir. Biz İnegölspor'un bir kerelik değil daimi olarak her zaman yanındayız. Başarılarınızın devamını diliyoruz."ifadelerini kullandı.