TEMEL FUTBOL EĞİTİMİ ALIYORLAR

İnegölspor altyapı koordinatörü Özgür Şahin yaz futbol okulundaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Şahin yaptığı açıklamada:

"Futbol yaz okulumuzda 2 haftalık süreci geride bıraktık. Çalışmalarımız yoğun ve yorucu olsa da minik kramponlarımızı enerjisi bizleri dinlendiriyor.Temel futbol eğitiminin ön planda olduğu 2. hafta çalışmalarında teknik antrenmanlara ağırlık vererek çocuklarımızın topla olan ilişkilerini geliştirmeyi hedefledik. Futbola yatkın olan gelişim göstereceğine inandığımız çocuklarımızı yavaş yavaş belirlemeye başladık. Altyapı gruplarımızı oluşturmayı düşündüğümüz yaz okulumuzda inşallah çalışmaların sonunda en küçük yaş grubu olarak U7 takımını tamamlamış olacağız. U7-U19 arasındaki tüm yaş gruplarımız ile İnegölsporumuzun geleceğini sağlam temeller üzerine atacağız.

Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu

KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ

"Futbol Nerede İnegölspor Orada" projemizi Çitli Mahallesi'nde de başlattık. 9 Temmuz'da Tahtaköprü Mahallesi'nde de başlıyoruz.Yaz aylarını sporla geçiren ve çocuklarımızın spor dolu bir hayat sürmesini sağlayan velilerimize teşekkür ediyorum. 2.dönem kayıtlarımız başlamıştır. İletişim Telefonumuz:7138824 Yeni kayıt olmak isteyen veya kaydını yenilemek isteyen velilerimizi tesislerimize bekliyoruz.