2014 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanan İnegöl'de, Recep Altepe döneminde temeli atılan Baykoca Mahallesi'ndeki İnegölspor tesisleri kaderine terk edildi.

Yaklaşık 9 ay önce yüklenici firma tarafından durdurulan tesislerin inşaatının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

15 milyon TL'ye mal olması beklenen tesislerin yüklenici firma ile yapılan anlaşma gereği 10 Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi gerekiyordu. Ancak yaşanan ekonomik sıkıntılar sonrası İnegöl'de birçok yatırım gibi tesislerin inşaatında da gecikmeler yaşandı. İnşaat çalışmaları 2018 yılının Ekim ayında tamamen durduruldu.

Duran inşaat çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu olurken, tesislerin yeniden ihale edilip edilmeyeceği ise bilinmiyor.

MEVCUT TESİSLER NE OLACAK?

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

Alinur Aktaş döneminde kamuoyu ilke paylaşılan mevcut İnegölspor tesislerinin yıkılarak pazar yeri, otopark ve eczaneler için oluşturulacak yeni projenin gelecekte nasıl şekilleneceği bilinmiyor. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın bu alanı ne şekilde kullanacağı kamuoyu ile henüz paylaşılmadı.

STADYUM PROJESİ NE OLDU?

Şubat ayında gazeteciler ile bir araya gelen Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel İnegölspor Stadı ile ilgili Çalışma dosyasının Spor Bakanlığı'na iletildiğini, konunun takipçisi olduklarını ve ilerleyen süreçte İnegöl'e yakışır modern bir stadyum projesini başlatacaklarını söylemişti. Geçen 4 ayda statla ilgili nasıl bir çalışma yapıldığı ve İnegöl'e modern bir stadyumun ne zaman kazandırılacağı İnegöllü sporseverler tarafından merak ediliyor.