Koronavirüsün görüldüğü ilk günden bu yana yardım çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay İnegöl Şubesi, gönüllülerin yardımıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu süreçte yardım çalışmalarına gönüllü olarak bir çok kişi katılırken; İnegölspor yönetimi duyarlılık örneği sergileyerek Kızılay'ın yardım çalışmalarına katıldı ve yardım kilitlerini dağıttı.

Günde ortalama 60 aileye yardım paketi götürdüklerini aktaran Kızılay İnegöl Şubesi Başkanı Varol Yılmaz, "Zor süreçte Kızılay'a destekler devam ediyor. Bugün de markamız İnegölspor'un kıymetli yöneticileri ile bugün birlikte erzak dağıtımını yapacağız. Verdikleri desteklerden ve hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu sıkıntıyı milletimizin birliği ve güç dayanışmasıyla en kısa sürede atlatacağız. Vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Kızılay olarak korona virüsle mücadelede kapsamında 48 gündür bin 735 aileye erzak paketleri bıraktık. Ayrıca market fişi, ve dezenfektan da dağıtıldı. Günlük ortalama 60 aileye yardım paketi dağıtıyoruz. İmkanlarımız el verdiği sürece desteklerimize devam edeceğiz." dedi.

Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor

İnegölspor basın sözcüsü Özgür Gürbüz ise "İnegölspor yönetimi olarak bugün Kızılay ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunacağız. Kızılay zaten İnegöl'de ciddi faaliyetlere imza atıyor. Türk Kızılay'ı zaten dünyada gururumuz. İnegöl halkının bu dönemde yardımlar konusunda daha duyarlı olmasını talep ediyoruz. Yönetim olarak biz de elimizden geldiği kadar gıda yardımında bulunacağız" diye konuştu.