2012-2013 sezonunda 2.lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam"da sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Bulut yönetiminde günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan Bordo Beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını da bugün saat 16.15"te oynayacak. Geçtiğimiz sezon 3.lig 1.grupta aynı grupta yer aldığı Manavgat Evrensekispor ile ilk hazırlık maçına çıkacak olan Bordo Beyazlılar, rakibiyle İnegöl"de oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanırken deplasmanda golsüz sona eren karşılaşmadan 1 puanla dönmüştü. Antalya temsilcisi bu yıl Nilüferspor"un da yer aldığı 2.grupta yer alıyor. İnegölspor, 2.hazırlık maçını Pazar günü Sarıyer ile oynayacak. Bordo Beyazlılar 14 Ağustos"ta Konya Selçuklu ve 16 Ağustos"ta da Ankara Şekerspor maçlarıyla 2.etap hazırlıklarını sonlandıracak. Kamp sonrasında ise 26 Ağustos"ta Orhangazi"de Orhangazispor ile 2 Eylül tarihinde de Oyak Renult ile İnegöl"de karşı karşıya gelecek.

ŞENOL"A BREZİLYE USÜLÜ KUTLAMA

İnegölspor"un Kızılcahamam kampı neşe içerisinde geçiyor. Günde çift idman ve temponun artması, futbolcuların neşesini etkilemiyor. Tam kadro çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlılar, bir taraftan da eksik bölgelere transfer çalışmalarını sürdürüyor. Temsilcimiz transfer için Bank Asya takımlarının kamplarının bitmesini bekliyor. İnegölsporun Patalya otel sahasında yaptığı idmanda, yumurtalı unlu doğum günü partisi yaşandı. İnegölspor"un 2 sezon önce Araklıspor"dan transfer ettiği ve defansın sağ tarafında görev yapan Şenol Özyurt"un doğum günü olması nedeniyle Brezilya usulü kutlama yapıldı. Şenol"un kafasına dökülen un ve yumurtalar nedeniyle bir anda neye uğradığını şaşırırken, genç oyuncu için pasta kesildi.

BASİRSPOR İDDİALI

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup takımlarından Balıkesirsporun teknik direktörü Mesut Dilsöz, Takımımızı hedefe ulaştıracak tecrübeye sahip ve karakterli oyuncuların yer aldığı bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum dedi. Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 22 günlük kamp için Boluya gitti. Teknik direktör Dilsöz, yaptığı açıklamada, Balıkesirde başladıkları yeni sezon hazırlıklarını bugünden itibaren Boluda iki aşamalı kamp etabıyla sürdüreceklerini söyledi. Dilsöz, geçen sezon hak ettikleri ancak futbol şansının yanlarında bulunmaması sonucu kaçırdıkları şampiyonluğa bu sezon ulaşmayı amaçladıklarını belirterek, kadro takviyesini bunu göz önünde bulundurarak yaptıklarını ifade etti. Transfer çalışmaları sırasında, lig standartlarının üzerindeki kadro yapısını koruduklarını hatırlatan Dilsöz, eksikliğini hissettikleri mevkilere 11 yeni futbolcu transfer edildiğini kaydetti.

Dilsöz, kariyeri tartışılmaz oyuncular transfer ettiklerini anlatarak, Recep Biler, Ali İşleyen, Mustafa Şen, Özcan Dağ, Ertuğrul Arslan ve Emre Yumuşak liglerde kendilerini kanıtlamış futbolcular. Bu arkadaşları renklerimize bağlayarak gücümüze güç kattık. Balıkesirsporu hedefe ulaştıracak tecrübeye sahip ve karakterli oyuncuların yer aldığı bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum diye konuştu. Boludaki kamp çalışmalarının ilk etabının 8-18 Ağustos tarihleri arasında süreceğini anlatan Dilsöz, kamp kadrosunda 11i yeni transfer 31 futbolcunun yer aldığını belirterek, bu sayıyı 26ya düşüreceklerini bildirdi. Bu arada, Balıkesirsporun hazırlık maçları programı da belli oldu. Kırmızı-Beyazlı takım, 13 Ağustosta Kartalspor, 15 Ağustosta Elazığ Belediyespor, 17 Ağustosta Adana Demirspor, 25 Ağustosta Fethiyespor, 27 Ağustosta ise Denizli Belediyesporla karşılaşacak.

Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu

YENİ MALATYA"DA İKİ İMZA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Denizlispordan Hüzeyfe Doğan ve Göztepeden Evren Kürkçü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün basın sözcüsü Şahin Özer, yaptığı açıklamada, Denizlispordan 31 yaşındaki Hüzeyfe Doğan ve Göztepeden stoper mevkinde görev yapan 30 yaşındaki Evren Kürkçü ile iki yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Özer, Almanyada futbola başlayan Hüzeyfe Doğanın Türkiyede Ankaragücü ve Denizlisporda oynadığı iki sezonda 23 kez Süper Lig, 17 kez de TFF 1. Ligde forma giydiğini kaydetti. Özer, Kürkçünün de geçmişte Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa ve son olarak Göztepede görev yaptığını söyledi. Transferle takımın eksik mevkilerini güçlendirdiklerini dile getiren Özer, 2 ya da 3 oyuncu daha alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz dedi. Özer, Kürkçü ve Doğanın en kısa sürede takımın Bolu kampına katılacağını söyledi.