İnegölspor Teknik Direktörü İsmnail Güldüren, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Güldüren Sancaktepe maçını değerlendirirken; önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Bu ligin en iyi takımlarından biriyle oynadıklarını kaydeden Güldüren; " Şampiyonluğa oynayabilecek 3 takımdan biriydi. İyi para harcamış, ekonomik durumları iyi bir takıma karşı oynadık. Biz iyi bir takım olduğunu düşünüyoruz. Çorumspor maçının ikinci yarısında, bu maçın da yine ikinci yarısında iyi top oynadık. Konsantrasyonumuzu yüksek tutarak galip geldik. Lig maratonu çok uzun. Daha iyi çalışıp bu galibiyetleri almaya devam etmek istiyoruz. Bu ligde uzun yıllar oynamış tecrübeli oyunculara sahibiz. Son hafta aldığımız oyuncular hazır değil. Onlar hazır olunca daha da iyi olacağız. Zor bir gruptayız hafta arasında alacağımız hazırlık maçları ve kupa maçlarında onları da lige daha erken hazır hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu hafta Zonguldak takımı ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimizi izlettik onların raporları gelecek. İstediğimiz bir sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

İnegöl İlçe Stadındaki zemin ile ilgili soruya da Güldüren; "Sezon başında yapılan incelemelerde bu zeminde futbol oynanmaz dendi. Normalde izin verilmeyecekti. Ancak sezon ortasına kadar süre verildi. Eğer devre arasından sonra oynanacak ilk maçta da aynı zeminle karşılaşılırsa maçlarımızı İnegöl'de oynayamayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Nihayet,Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı Nihayet,Beşiktaş 5 maç sonra galibiyetle tanıştı

Kupada Erzinspor eşleşmesiyle de ilgili Güldüren şu yanıtı verdi: "Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçları maddi getiri olan maçlar. Önceliğimiz lig. Ancak kupada da maddi getiri açısından kulübümüze katkı sunmak istiyoruz"