Başkan Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Şükrü Görücü, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ile İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Görücü, İnegölspor'un yeni yönetimine başarılar dileyerek, "Çok güzel bir kongre oldu. İnegölspor, inşallah bu sene hedeflenen TFF 1.Ligine çıkar. İnegöl bunu hak ediyor. Burada sadece size görev düşmüyor. İnegöl'ün her bireyine önemli görevler düşüyor. Şehir bir bütün olarak bu işi sahiplendiği zaman başarı gelir." dedi.

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ise "Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. 3 sene İnegölspor'da üst düzey yöneticilik yaptım. Kulüp işleyişini ve sıkıntılarını biliyorum. Hem şahsım olarak hem de MÜSİAD ailesi olarak üzerimize düşen görevi bugüne kadar yaptık, bugünden sonrada yapmaya devam edeceğiz. İnşallah İnegölspor'umuz her alanda başarılı bir sezon geçirerek, hak ettiği TFF 1.Ligine çıkar." ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ da "İnegölspor hepimizin ortak değeridir, şehrimizin bir markasıdır. Şehrin tanıtımı noktasında olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Bizler de bu noktada İnegölspor'a sahip çıkmak, elimizden gelen desteği vermek durumundayız. Yeni sezon öncesinde bu desteğe ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Transferlerin gerçekleştirilebilmesi ve kulübün başarı sağlanması noktasında bir bütçeye ihtiyaç olduğu hepimiz tarafından biliniyor. Bu desteğin sağlanması da hepimizin gönül vazifesidir. Bu sezon play-off'tan dönen takımımızı önümüzdeki yıllarda hak ettiği noktalarda görebilmek için desteğimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Bu noktada biz elimizi taşın altına sokuyoruz ve sokmaya da devam edeceğiz. Yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

Ziyaretlerde konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, "Bizleri ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz andan itibaren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma içerisine girdik. Altyapımızdan yetişen sporcu kardeşlerimizin yanına yapacağımız nokta transferler ile inşallah hedeflediğimiz başarılı bir sezonu geçirmeyi planlıyoruz. İlçe halkımızın her türlü desteğine ihtiyacımız var. Şehir bütünleşirse başarı gelir. Genç bir kadroya sahibiz. İnşallah gece gündüz demeden çalışarak İnegölspor'umuzu hak ettiği noktalara getireceğiz." diye konuştu.