Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta ikinci devrenin ilk maçları dün oynandı. Lider Balıkesirspor"un sahasında Bayrampaşa ile golsüz berabere kaldığı haftada 2.sıradaki Tokatspor"u sahasında 2-0 mağlup eden İnegölspor, tekrar 2.sıraya yükseldi.

Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret

MUSTAFA SAĞ BEK OYNADI

İnegölspor Tokatspor karşısına kalede Sofu Baykal, savunmada Mustafa Vargel, Kemal Hastürk, Bayram Çetin, Alişan Ural, orta alanda Deniz Durmuş, Oğuz Kocabal, Berkay Günay ve İlhan Depe, hücumda ise Mümin Aysever ve Raif Demir ilk 11"i ile çıktı. Bordo Beyazlılarda Eray"ın yerine sağ bekte Mustafa oynarken; savunmanın göbeğinde Kemal-Bayram ikilisi görev aldı.

KEMAL ONBİRDE BAŞLADI

İnegölspor"un yeni transferlerinden Kemal Hastürk, 90 dakika sahada mücadele ederken; 79.dakikada Mümin"in yerine yeni transfer Ferit oyuna girdi. 86.dakikada diğer golümüzü atan İlhan"ın yerine yine yeni transferlerden Çağdaş girerken; 90.dakikada Raif"in yerine yine yeni transferlerden olan Engin oyuna dahil oldu. İnegölspor, 3 değişiklik hakkını da yeni transferleriyle yaptı.

BİR TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Maçın 4.dakikasında gelişen Tokatspor atağında Ozan"ın vuruşunda top kaleci Sofu"yu geçti. İnegölspor"un yeni transferi Kemal topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı. İlk yarı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken iki takım da gol atma başarısını göstermedi. 57.dakikada İnegölspor aradığı golü Mümin ile buldu. Kullanılan serbest vuruşta ceza alanı içerisindeki karambolde Mümin"in vuruşu ağlarla buluştu ve İnegölspor 1-0 öne geçti. 63.dakikada Raif ile İnegölspor"un bir topu direkten döndü. 68.dakikada İlhan attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma İnegölspor"un 2-0"lık üstünlüğü ile sona buldu.

BAL-KES, K.HAMAM VE MALATYA 1 PUANLA BAŞLADI

Lider Balıkesirspor, sahasında konuk ettiği Bayrampaşa ile golsüz berabere kalırken, 4.sıradaki Kızılcahamam Çamlıdere Şekerspor karşısında 81"de 1 puanı kurtardı. Zirve takipçilerinden Yeni Malatyaspor da, Anadolu Selçuklu"yu konuk ettiği ve 2 kez öne geçtiği maçta, 86.dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 2-2"lik skor ve 1 puanla ayrıldı. Alanyaspor, Körfez FK"yı, Altay da Ofspor"u 2-0"la geçerken, Denizli Belediyespor sahasında Kırklarelispor"a 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Haftanın en gollü maçında İskenderun DÇ, İstanbul deplasmanında Gaziosmanpaşa"yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.