Geçtiğimiz hafta Bayrampaşaspordan kaleci Sofu Baykal ve orta saha oyuncusu Oktay Gümüş ile Nazilli Belediyespordan Oğuz Kocabalı renklerine bağlayan İnegölspor, Cumartesi günü de Eskişehirsporlu orta saha oyuncusu Sefa Cengiz ve Yimpaş Yozgatspor forveti Hasan Durmaz ile sözleşme imzaladı. İnegölspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde 22 yaşındaki forvet oyuncusu Hasan Durmaz ve 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Sefa Cengiz ile 2"şer yıllık sözleşme imzalandı.

"HEDEFE GİDEN YOLDA KATKI SAĞLAYACAKLAR"

İmza töreninde konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, dış transferde iki futbolcu ile daha sözleşme imzaladıklarını söyledi. Korkmaz, İnegölspor"da transfer çalışmalarının kaldığı yerden devam ettiğini dile getirerek: "Transfer çalışmalarımız kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Yozgatspor"da forma giyen forvet oyuncusu Hasan Durmaz ve Eskişehirspor"un orta saha oyuncusu Sefa Cengiz ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah hedefe giden yolda Hasan ve Sefa kardeşlerimiz takımımıza katkı sağlar. Birlikte hedefe ulaşırız."diye konuştu

HASAN DURMAZ: "HEDEFİMİZ 2.LİG OLACAK"

İnegölspor"a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Hasan Durmaz ise İnegölspor"un camia olarak isminin duyulmuş ve önde gelen bir kulüp olduğunu belirterek: "Transferimin İnegölspor ve kendi adıma hayırlı olmasını diliyorum. İnegölspor camia olarak ismi duyulmuş, önde gelen takımlardan biri. İnegölspor"a gelmekten dolayı çok mutluyum. Benim İnegölspor"a gelmem de katkısı olan başta Teknik Direktör Taşkın Güngör olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İnegölspor yöneticileri bana çok içten ve samimi davrandı. İnegölspor"a gelmiş olduğum için çok mutluyum. İnşallah İnegölspor"da oynayacağım futbol, atabileceğim goller ile takıma katkı sağlamak ve her zaman hedefi olan bir futbolcu olduğum için 2. lige çıkmayı yolunda elimden geleni yapacağım."diye konuştu.

SEFA CENGİZ: "HEM KENDİM HEM TAKIMIM İYİ YERLERE GELSİN"

Genç oyuncu Sefa Cengiz ise İnegölspor"a çıkış yakalayıp, üst liglere gitmek için geldiğini ifade ederek şunları söyledi: "İnegölspor"un kalitesi ve ismi olduğunu bildiğim için buraya gelmeyi tercih ettim. Bugüne kadar hedeflerim doğrultusunda ilerledim ama tam bir çıkış yakalayamadım. Küçüklüğümden beri hedefim büyüktü. Eskişehirspor"da da oynamak istedim ama bazı nedenlerden dolayı oynayamadım. İnşallah burada iyi bir çıkıp yapıp, hem takımımı iyi yerlere getirmek hem de kendimi iyi yerlere getirmek istiyorum."diye konuştu.

Denizlispor"da futbol hayatına başlayan Hasan Durmaz sırasıyla Muğlaspor, Afyonkarahisarspor, Denizli Belediyespor, Çankırı Belediyespor ve en son olarak Yimpaş Yozgatspor"da forma giyindi. Durmaz, geçen sezon oynadığı 21 maçta 7 gol attı. Eskispor"da futbol ile tanışan Sefa Cengiz ise Eskişehirspor ve Afyonkarahisarspor"da forma giyindi. Orta sahada oynayan Cengiz, Süper Lig ekibi Eskişehirspor"da A takıma kadar yükselmişti.