Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

Başkan Yardımcısı Bayram Yardımcı, Özel İnegöl Cihangir Hastanesi Genel Müdürü İbrahim Demirel ile İdari İşler Müdürü Ali Kemal Kır'ın katıldığı imza töreni öncesi konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonu için protokol imzalayacaklarını söyledi.

Cihangir Hastanesi yönetimine teşekkür eden Güç, "Spor kulüplerini hafifletmek, rahatlatmak mükemmel bir şey. Sadece bize değil İnegöl'deki bazı sporla uğraşan diğer birimlere de yardımcı oluyorlar. Sadece A takıma değil altyapı gruplarına da Cihangir Hastanesi hizmet veriyor."

"İnegölspor'umuzu maddi ve manevi olarak rahatlatıyorlar. Ben İbrahim Beye ve Ali Kemal Beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Anlaşmanın hastaneleri içinde bizim içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Özel İnegöl Cihangir Hastanesi Genel Müdürü İbrahim Demirel ise "Sözlerime dün akşam Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde yaşanan elim tren kazasında, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek başlamak istiyorum. Biliyorsunuz ülkemiz 24 Haziran'da da yeni bir sürecin içerisine girdi. İnşallah bu süreç yeni açıklanacak kabineyle beraber ülkemize hayırlar getirir. Sayın başkanım ve yönetimine bundan sonraki sürecin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

"Bizler 2 yıl önce İnegölspor'la bir protokol imzalamıştık. Bu protokolümüzü bugün yenileyeceğiz. Yine böyle güzide bir kulübün 2 yıllık sağlık sponsoru olmaktan onur duyuyoruz. Anlaşmanın kulübe güç getireceğine inanıyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bizler tabii ki sadece İnegölspor'a değil İnegöl'ümüzde bulunan tüm spor alanlarında, doğa sporları, bisiklet, belediye voleybol ve basketbol gibi takımımıza hizmet veriyoruz."

"İnegöl'de Cihangir Hastanesi var olduğu müddetçe, bizlerde onun başında olduğumuz müddetçe inşallah sağlık sponsorluğu konusunda, onlara elimizden gelen tüm desteği sunmaya hazırız. İnşallah sağlık dolu sezon geçirirler ve bizlere ihtiyaçları duymazlar diye düşünüyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah" diye konuştu.

Konuşmaların ardından taraflar arasında 2 yıllık yeni sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.