Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta 13. hafta maçları bugün oynanacak. Koronavirüs vakaları nedeniyle 2 haftadır maçları ertelenen İnegölspor, 20 gün sonra sahaya çıkıyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, Amed Sportif Faaliyetler ile deplasmanda mücadele edecek.

Diyarbakır Stadyumunda saat 13.00'te başlayacak olan mücadeleyi Metehan Alpat yönetecek. Ergene Veli Meşe Spor'u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Bordo Beyazlı temsilcimiz, rakibini mağlup ederek, yeni galibiyet alma peşinde.

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, "Yapılan testler sonucunda bir eksiğimiz yok. Bu bizim için önemli. İstediğimiz skorla geriye dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabi bir 15 günlük bir aramız var. Maç oynamamanın vermiş olduğu bir zorluk olabilir. Maçın içerisinde bunları göreceğiz. 33 günde 7 maç tane maç oynayacağız. 4 günde 1 maça denk geliyor. Bu sürecin boş geçmesi belki de o anlamda bir parça avantaj oldu gibi görünüyor ama inşallah ilk maç önemli. İlk maçı iyi bitirip, ona göre hareket ederiz." dedi.

El Clasico'da tarihi 257. randevu: Arda da oynasın! El Clasico'da tarihi 257. randevu: Arda da oynasın!