21 Temmuz"da tesislerde çalışmalara başlayan İnegölspor, ilk etabın ardından 2.etabın çalışmaları için dün Kızılcahamam"a gitti. 2011-2012 futbol sezonunu 3.lig 1.grupta şampiyon olarak tamamlayan Bordo Beyazlılar, 2012-2013 futbol sezonu çalışmalarına 21 Temmuz"da başlamıştı. 2 Ağustos tarihine kadar yeni teknik direktör Mehmet Bulut yönetiminde kondisyon çalışmaları yapan temsilcimiz, dün Patalya otelde 2.etap için kampa girdi. Bordo Beyazlılar, aynı oteli paylaşan diğer kulüplerle 4 ya da 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

ALANYASPORA GENÇLİK AŞISI

Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda

Alanyaspor yönetim kurulu, altyapıdan Mazlum ve Alperle birlikte Mersin MESKİspordan Kamili profesyonel yaparak 5er yıllık sözleşme imzalattı. Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesislerinde yapılan imza törenine kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri Bilal Gömeç, Turan Görgün ve Mevlüthan Çavuşoğlu, Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy, Alanyaspor Futbol Akademisi Başkanı Emin Yücesan ve ve futbolcular katıldı. Kulübün altyapısından yetişen Alper Tursun, Mazlum Güneş ile Mersin MESKİspordan, Kamil Can Akparlak ile 5"er yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Yönetime geldikleri günden bu yana altyapıya önem verdiklerinin altını çizen başkan Hasan Çavuşoğlu, "Seçildiğimiz günden itibaren altyapı çalışmalarımıza başlamıştık. Bugün burada bu çalışmamızın ilk meyvelerini topluyoruz. Altyapımız her zaman mercek altında. Kendini ispatlayan yetenekli futbolcularımıza her zaman fırsat vermeye hazırız. Profesyonel ekibimize katılan bu arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Altyapı için yoğun measi harcayan Akademi Başkanı Emin Yücesana teşekkür ediyoruz" dedi. Genç oyuncu Alper Tursun, güzel bir sezon geçireceklerine inandıklarını söyledi. Takıma katkı sağlayacağına emin olduğunu belirten Mazlum Güneş ise, "Yıllardır bünyesinde bulunduğum bir kulübün profesyonel kadrosunda bulunmak benim için onur verici bir durumdur. Bana bu şansı verenlerin yüzünü kara çıkarmayacağım" diye konuştu. Alanyaspor Futbol Akademisi Başkanı Emin Yücesan ise Yıllardır beklediğimiz bir ortam oluştu. Üç oyuncu profesyonel yapıldı. Devamının da geleceğine inanıyorum. İnşallah bu oyuncular diğerlerinin de yolunu açacaktır dedi.

KÖRFEZ FK, NEVŞEHİRDE HAZIRLANACAK

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü, ikinci etap kamp çalışmaları için Nevşehire gitti. Kulüp Müdürü Erol Bektaş, ilk etap çalışmalarını kulüp tesislerinde tamamladıklarını belirterek, Nevşehirdeki kamp çalışmalarının takım için faydalı olacağını söyledi. Transfer edilen futbolcularla teknik ekibin birbirlerini tanıması için söz konusu kampın önemli olduğuna dikkati çeken Bektaş, çalışmaların fiziksel ve taktiksel yüklemelerin yapılacağını kaydetti. Bektaş, yaptıkları transferlerle güçlü bir kadro kurduklarını ifade ederek, 26 kişilik kadroyla kampa giriyoruz. Hedefimiz olan TFF 1. Lige çıkmak için ligde göstereceğimiz performans için gerekli yüklemeleri kamp çalışmalarında elde edeceğiz. Var olan futbolcu performansını üst düzeye çıkarmak istiyoruz. 2 hafta sürecek çalışmalarda teknik direktörümüz Talat Özden fiziki durumu analiz edebilmek için 3 hazırlık maçı yapmayı düşünüyor diye konuştu.