KORO PERFORMANSIYLA ALKIŞ TOPLADI

İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Musiki Korosu Misafir Ses Sanatçısı Tolga Şekerci'nin sahne aldığı gecede, seslendirilen eserlerle adeta kulakların pası silindi.İnegöl'de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim KSM'de Perşembe akşamı 20.00'da gerçekleştirilen konser, Şef Diler Yalaza yönetimindeki İnegöl Belediyesi TSM korosunun performanslarıyla başladı. Koro ve solo eserlerin seslendirildiği konserde, İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşatan koro performansıyla tam not aldı.

TOLGA ŞEKERCİ İNEGÖLLÜLER İÇİN SAHNE ALDI

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği konseri Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'de takip etti. Konserin ikinci bölümünde ise İnegöl Belediyesi TSM korosuna bu korodan yetişmiş önemli bir değer eşlik etti. İnegöl Belediyesi TSM korosunun yetiştirdiği bir sanatçı olan Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Musiki Korosu Misafir Ses Sanatçısı Tolga Şekerci, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Şekerci, seslendirdiği birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri ile konseri izlemeye gelen izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatseverlerin yoğun ilgisi karşısında gelen istekleri kıramayan Tolga Şekerci, konserde art arda kulakların pasını silen eserleri seslendirdi.

Küçük Prens Antep Ağzıyla "Güccük Pirens" oldu Küçük Prens Antep Ağzıyla "Güccük Pirens" oldu

Konser sonunda sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Türk Müziğinin en nadide eserlerini seslendiren ve bu güzel konseri izlemeye gelen sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatan şef Diler Yalaza yönetimindeki İnegöl Belediyesi Türk Müziği Korosuna ve konuk ses sanatçısı Tolga Şekerci'ye teşekkürlerini sundu. Şahin, 'Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olur' misali konuk ses sanatçısı Tolga Şekerci'ye İnegöl'ü ve bu özel geceyi her zaman hatırlaması adına fincan takımı hediye etti.