Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması hakkındaki Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak İnegöl'de İnegöl Sağlık Bilimleri Fakültesi kuruldu.

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel "İnegöl için hayırlı bir haber. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bursa ziyareti öncesi hem İnegöl'e hem bize moral oldu. Daha önce kapatılan bazı bölümlerin yeniden açılması ve bunun yanında ihtiyaç duyulan bazı fakültelerin açılmasını rica etmiştik. Sağolsunlar hem Cumhurbaşkanımızın hem de YÖK Başkanımızın desteğiyle Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni ilçemize kazandırdık. İnşallah önümüzdeki günlerde yaptığımız girişimlerin sonuçlarını almaya devam edeceğiz. İnegöllü hemşehrilerimize, Uludağ Üniversitemize ve Bursamıza, şimdiden gelip bu bölümü seçecek olan öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun, güzel bir geleceğe vesile olsun" diye konuştu.