OĞUZHAN USLU KATILDI

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle Bursa'nın 36 noktasındaki spor projelerinin; tamamlanması, yenilenmesi ve yeni tesislerin kazandırılmasını öngören protokol Ankara'da düzenlenen törenle imzalanmıştı. İnegöl Belediyesi'nden protokolü Belediye Başkanı Alper Taban umrede olduğu için Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu imzaladı.

AKTAŞ VE USLU'DAN DAVET

Bursa Valisi Yakup Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda Başkan Yardımcısı Uslu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu İnegöl'e davet etti.

İNEGÖL'E GELECEK

Kasapoğlu'nun önümüzdeki günlerde İnegöl'e geleceği, Oylat'ta misafir edileceği öğrenildi. İnegöl'e 2.Gençlik Merkezi'nin kazandırılması protokolünün de yapıldığı toplantıda İnegöl İlçe Stadı da gündeme geldi.

BİR ÇOK İLÇEDE VAR

Türkiye'nin bir çok il ve ilçesine devlet eliyle yapılan statlardan İnegöl'ün mahrum kaldığı belirtilirken; UEFA Standartlarındaki stadın yapılması konusunda çalışma yapılacağı öğrenildi.