İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler

TERAVİH SONRASI BULUŞTULAR

Teravih namazı sonrası dernekte düzenlenen etkinliğe; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ile dernek üyeleri katıldı.

DESTEK İSTEDİ

Milletvekili Hüseyin Şahin etkinlikte yaptığı konuşmada İnegöl'de kazandırdıkları proje ve çalışmaları hafızalarda tazelerken; 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu ve destek istedi.

"Ata coğrafyamıza hizmet etmeye çalışıyoruz" diyen Şahin, "Bu hizmeti yaparken en büyük desteğimiz, inancımız ve kuvvetimiz İnegöl'de yaşayan hemşerilerimizdir. Birçok hizmeti beraber planladık ve yaptık. İnegöl'ün ulaştırma, sağlık, eğitim ve turizm gibi birçok alanında kamu hizmetleriyle merkezi hükümetin imkanlarından istifade etmesi için gecemizi gündüzümüze kattık."

KAVŞAKLAR YAPTIK

"Birçok ölümlü kazaların olduğu kavşaklarda aziz ve necip Türk milletinin imkanlarıyla köprülü kavşaklar yaparak maddi ve insani kayıpları en aza indirecek tedbirleri aldık. 5 senedir bu kavşakların olduğu yerde ölümlü kaza yok. Bu yaptığımız hizmetler insanımızın hayatının güvencesi oldu. Bugün bu platformdayız, Allah nasip eder yarın başka platformda daha çoğunu yaparız."

BÜYÜK BİR İLÇEYİZ

"Biz büyük bir ilçeyiz. Daha çok yapacağımız iş var. Yanık-kesik ünitesini de kazandıracağız. Şifa arayan insanımızın Bursa'ya gidip şifaya geç ulaşmasına tahammülümüz yok. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi şuanda hastane oldu. Artık ağız sağlığı ile ilgili ameliyatları yapacak hekimler de burada görev yapacak. İnegöl ile Yenişehir arasındaki yolu yapıyoruz, orası da bitecek. 12 metre genişliğinde müthiş bir yol olacak. 2.OSB'ye kadar 6 kilometrelik yol duble olacak ve ışıklandırılacak." diye konuştu.

ADAY DEĞİLİM

24 Haziran seçimlerinde aday olmadığını aktaran Şahin,

"2 bölge oluştu, biz 2'nci bölgedeyiz. İnşallah İnegöl'ü 2 milletvekili ile temsil edeceğiz. Beklentimiz budur. İnegöl, AK Parti'ye tarihin en yüksek desteğini verdi. Allah oy verenden de vermeyenden de razı olsun. Bu bir demokrasi... Çalışmaya devam edeceğiz. Bir yola çıktıysak bu can bedende olduğu sürece şehrimize, insanımıza hizmet ederiz, hizmet etmekten de bizi kimse geri alamaz."

KRİTİK EŞİKLERİN ÜLKESİYİZ

"24 Haziran'da bir seçime gidiyoruz. Türkiye hep kritik eşiklerin ülkesi oldu. Her tarih Türkiye'de bir milat oluşturdu. Bize darbe vermişler, sağ-sol davasıyla anarşi vermişler, terör ve PKK ile uğraşma derdini vermişler. Siz bunlarla uğraşın ki bizim seviyemize uğraşmayın demişler. Şunu bizim bildiğimiz kadar iyi biliyorlar; Türk milleti zekidir, çalışkandır, tuttuğunu da koparır."

GÜÇLÜ EKONOMİMİZ VAR

"15 yılda Türkiye'nin ekonomisi 230 milyar dolardan 865 milyar dolara geldi. Şimdi durdurmak istiyorlar. 2002 yılında 230 milyar dolardır. Koca Türkiye, 2002'de 65 milyon nüfusu var, çalışıyor didiniyor, tarım sektörü üretiyor, sanayi sektörü üretiyor, hizmet sektörü üretiyor, kamu sektörü çalışıyor, 11 senede ancak yüzde 15 büyüyebildi. Ama bizim tek başına iktidarımızda 15 senede yüzde 350 büyüyor. Hedef ne? 2023."

BİRLİĞİMİZ SÜRECEK

"24 Haziranda el birliği ile Türkiye'mizin büyümesine, uluslararası ligde hak ettiği yere gelmesi için kararımızı vereceğiz. Bizden yana tercihte bulunmanızı istiyoruz. MHP ile beraber bir Cumhur İttifakı kurduk. Yerli ve milli anlayışta olan 2 parti, yanına Büyük Birlik Partisini de alarak Cumhur İttifakını kurdu. Bir tarafta yerli ve milli anlayışta olanlar var, diğer tarafta da başka ittifaklar oluşturup Türkiye'nin pozisyon aldığı durumlara geç intibak edenler var."

"CHP terörle arasına mesafeyi koyamıyor. Biz terörü yapanları, destekleyenleri örgüt olarak değil siyaset olarak da adlandırdığımızda CHP bu konuda imtina ediyor, ayakları geri geri gidiyor. İşte böyle bir karar vereceğiz, böyle bir yapıda olacağız. İcraat mı yoksa sözle lafla verilen bir takım boş vaatler mi? Cumhur İttifakından yana desteklemenizi arzu edeceğiz."

BİZİ DURDURAMAZLAR

"Çünkü Türkiye'nin ilerleyişinin durdurulmaması lazım. Hemşerilerimiz adına çok ciddi mücadeleler verdik. Gürcistan'a gittik, siyaseten orada yaşayan akrabalarımızın haklarının iade edilmesi, korunması için mücadele ettik. Üstesinden gelemediğimizde Dış İşleri Bakanımıza, orayı aştığında Başbakanımıza, orayı aştığında Cumhurbaşkanımıza derdimizi anlatarak akrabalarımızın, hemşerilerimizin derdine derman aradık."

"Davamız var, derdimiz var, halen daha çalışıyoruz. Seçim kararı alındıktan sonra yine Gürcistan'daydım. Orada insanımızın okuması, meslek edinmesiyle ilgili proje yürütüyoruz ve başaracağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yatırım imkanını oraya kazandıracağız" diye konuştu.

BURUK BİR RAMAZAN

Dernek Başkanı Nedim Sevim ise "Protokolümüzle beraber hasbıhal etmek, değerli camiamızla bir araya gelmek için burada toplandık. Cenab-ı Allah, Ramazan'ı dolu dolu geçirmemizi nasip etsin. Bu akşam dostlarla beraber olmak istedik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan ayına buruk girdiğimizi ifade eden Belediye Başkanı Alper Taban, "Hemen Ramazan'ın arifesinde Kudüs'te yaşanan olaylar, Müslüman kardeşlerimizin orada şehit edilmesiyle talihsiz bir şekilde Ramazan'a girmiş olduk. Bunların hepsinin hesap kitap yapılarak gerçekleştirildiğini düşünüyorum. Şu soruyu her zaman sordum; neden Müslüman coğrafyada her zaman kan akıyor? Niye bir başka coğrafyada değil de İslam'ın olduğu topraklarda kan akıyor?"

"Burada bir çelişki olduğunu düşünüyorum. Bunun inşallah Ramazan ile birlikte tüm İslam aleminin toparlanacağı bir olay olmasını temenni ediyorum. Bir yerden uyanışa, dirilişe geçmek lazım. Çünkü bize düşen bir ve beraber olmaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Nedim Sevim, destek ve çalışmalarından dolayı Milletvekili Hüseyin Şahin'e plaket takdim etti. Program, Kafkas halk oyunları ekibinin gösterisiyle son buldu.