Eğitim Bir- Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni atanan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Kayışlı'yı makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler. Ziyarette konuşan Aktaş, "Mustafakemalpaşa ve Keles'te Milli Eğitim Şube Müdürü olarak çalışan İsmail Kayışlı beyi başarılı çalışmaları ile işittik, kendilerinin İnegöl'e de olumlu katkılar sunacağına inanıyoruz. İsmail beyin İnegöl de de aynı aşkla çalışacağına inanıyoruz. Ayrıca müdür beyin Eğitim Bir-Sen üyesi olması bizler için onur ve gurur vericidir. İsmail beyin İnegöl eğitimine ciddi katkılar sunacağına, eğitimin çıtasını yükseltmek için ciddi çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Yapacağı her türlü güzel iş de Eğitim Bir-Sen olarak yanında olacağız." dedi.

Eğitim Bir Sen ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şube Müdürü İsmail Kayışlı ise, bütün gayretiyle, canla, başla İnegöl eğitiminin kalitesini artırmak ve çıtasını yükseltmek için çalışacağını belirtti.

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı