Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 20. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Geçtiğimiz hafta Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanında 1 puanla dönen İnegölspor, bugün lider Menemen Belediye Spor ile mücadele edecek.

MAÇ 13.30'DA BAŞLAYACAK

İlçe Stadında oynanacak olan maç 13.30'da başlayacak. Taraftarın desteğiyle Bordo Beyazlı temsilcimiz, güçlü rakibini mağlup ederek, 3 puan almayı hedefliyor. Maçı ise İstanbul bölgesinden Çağdaş Altay yönetecek.

ZOR MAÇLARDAN BİRİ

Teknik Direktör Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

"Ligin zor maçlarından bir tanesi. Liderle karşılaşacağız. İyi bir takım. Tecrübeli oyuncuları olan bir takım. Rakibe saygıdan dolayı önlemlerimiz olacaktır ama esas olarak bizim sahada oynayacağımız oyun bana göre çok daha önemli. Hafta boyunca çalışmalarımız gayet güzel geçti. İstek, arzu, motivasyon üst düzeyde."

Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü mesaisi sürüyor Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü mesaisi sürüyor

3 EKSİK

"Kazanmak için mücadele ederek, iyi oynayarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Emirhan ve Raif sarı kart cezalısı olduğu için aramızda olmayacak. Bilal zaten kampta sakatlanmıştı. Onların haricinde bir eksiğimiz bulunmuyor. Taraftarımızın her zaman desteğini arkamızda hissediyoruz. Her zamanki gibi desteklerini bizden esirgemesinler" diye konuştu.

HAFTANIN PROGRAMI

İnegölspor-Menemen Belediyespor (İnegöl İlçe)

Sarıyer-Etimesgut Belediyespor (Yusuf Ziya Öniş)

Keçiörengücü-Tokatspor (Ankara Aktepe)

4 Şubat Pazar

Amed Sportif Faaliyetler-Tuzlaspor

Hatayspor-Bucaspor

Kocaeli Birlikspor-Eyüpspor

Kastamonuspor 1966-Mersin İdmanyurdu

Sancaktepe Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor

Afjet Afyonspor-Sivas Belediyespor