TFF 1'inci Lig'de evinde 1-0 öne geçip ilk yarısını 2-1 geride kapattığı Osmanlıspor maçında 88'inci dakikada bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrılan Altınordu'da beraberlik golüne imza atan Ravil Tagir, yüzleri güldürdü.

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

Futbola başladığı Altınordu'da bu sezon A takımda forma şansı bulmaya başlayan 16 yaşındaki savunmacı, profesyonel kariyerinde ilk kez gol atma başarısı gösterdi.

Ahıska Türkü olan ve Kazakistan'da dünyaya gelen Ravil Tagir, ailesiyle göç ettiği İnegöl'de keşfedildi. Türk vatandaşı yapılan ve 11 yaşında İzmir'e gelen Ravil, 5 yıl altyapıda oynadıktan sonra bu sezon A takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

Avrupa kulüpleri tarafından izlenen, Ümit Milli Takım'da da görev alan genç defans oyuncusu transferin gözde isimlerinden biri oldu. Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan Altınordu, 1.82 boyundaki Ravil'i 18 yaşına girdikten sonra Avrupa'ya göndermeyi planlıyor. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Ravil'in transferi konusunda görüşmeleri sürdürdüklerini açıkladı.