İstanbul İnegöl Dayanışma Derneği'nin simitli pazar toplantıları sürüyor. Ocak ayı toplantısı Maltepe Beşçeşmeler'deki dernek lokaline gerçekleştirildi.


GENÇLERE YÖNELİK PROJELER
Kahvaltıdan sonra Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Şakir Ünlü'nün açılış ve teşekkür konuşması ile toplantı başladı. Ünlü konuşmasında; derneğin gelecek ile ilgili düşünce ve projelerini kısaca bahsetti. Özellikle derneğin gençlere, İstanbul'da okuyan öğrenci gençlere yönelik projeleri olacağını, gençlerin derneğe ilgisini arttırmanın yollarını araştırdıklarını ve bu konuda İnegöllü yetkililerden, kurum ve kuruluşlardan destek beklediklerini anlattı. Ayrıca İnegöl ile bağlarının bundan sonra daha da güçlendireceklerini söyledi.


MOBİLYA SANAYİNİN GEÇMİŞİNİ ANLATTI
İMOS-İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Yavuz Uğurdağ da, misafir olduklarından ve İstanbullu hemşerileriyle buluşmaktan mutluluk duyduklarını, dernek yöneticilerine bu buluşmayı sağladıkları için teşekkür etti. Uğurdağ konuşmasında mobilya sanayisinin geçmişini, bugününü ve geleceğini rakamlarla, yaptıkları çalışmalarla anlattı. İnegöl Mobilyasının İnegöl için önemini, ihracattaki yerini ve yeni fuar alanının çalışmalarına başladıklarını söyledi. Uğurdağ ayrıca İstanbul'daki derneğe ellerinden gelen desteği yapacaklarını da belirtti.

Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi


GENÇLERE TAM DESTEK
İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, derneğin gençlere yönelik çalışmalarında desteklerini esirgemeyeceklerini, İstanbul ile İnegöl arasında dernekle birlikte Mobilyacılar Odasının da bağın gelişmesi adına ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını söyledi.
FUARA DAVET
MODEF yönetiminde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi ve İTSO Yönetim Kurulu üyesi Selçuk Armağan da MODEF in çalışmalarından bahsetti. İstanbul'daki hemşerilerin hem İstanbul'daki hem de İnegöl'deki fuarlara beklediklerini söyleyerek davet etti.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Mobilyacılar dernek ve oda temsilcilerine katılım ve destekleri için dernekçe bir şükran plaketi verildi. Toplantıya katılan üniversiteli gençlere verilen armağanlar ve dilek temennilerle toplantı sona erdi.